Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Stigli rezultati novih 66 testova s Brača

Županijski Nastavni zavod za javno zdravstvo izvijestio je jučer, 20. svibnja, kako je obradio ukupno 148 testova s područja županije. Među tim testovima obrađeno je i 66 uzoraka s Brača.

Radnici tvornice “Sardina” testirani u ponedjeljak
Svi obrađeni testovi su negativni, a što znači da na Braču nema novooboljenih osoba od koronavirusa. Radi se o uzorcima koji su uzeti od radnika tvornice “Sardina” u Postirima koji su testirani na koronavirus još u ponedjeljak 18. svibnja. Tada je epidemiološka služba uzela 160 novih uzoraka.

U županiji do sada ozdravile 434 osobe
Na području Splitsko-dalmatinske županije do sada je evidentirano 558 slučajeva zaraze covidom-19, a 434 osobe oporavile su se od toga virusa. Na bolničkom liječenju nalazi se 28 osoba, a 5 osoba je na respiratoru. U samoizolaciji se nalazi 27 zdravstvenih djelatnika. Na Braču je, prema izvješću otočnoga Kriznoga stožera, za sada 40 osoba pozitivno na koronavirus. Prvi slučaj oboljenja zabilježen je 10. travnja.

Prema izvješću Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, obrađeno je novih 66 testova s Brača i svi su do sada negativni (foto: Čitatelj portala BRAČ danas)

Podjelite:

You may also like...