Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

STIGLI REZULTATI Od novih 28 obrađenih uzoraka s Brača nema novooboljelih osoba od koronavirusa

Od 28 uzoraka s Brača, koliko ih je obrađeno, nema pozitivnih na koronavirus, izvijestio je danas, 15. svibnja, županijski Nastavni zavod za javno zdravstvo.

Do sada obrađeno 95 uzoraka s Brača
Jučer su obrađena 67 uzorka, i svi su bili negativni, a čekaju se rezultati još 16 uzoraka, budući da su na posljednjem masovnom testiranju epidemiolozi prikupili 111 briseva.

Preminula osoba starije životne dobi
Na području Splitsko-dalmatinske županije, nema novooboljelih osoba, a obrađeno je ukupno 160 testova. Splitski Klinički bolnički centar priopćio je kako je preminula starija ženska osoba, u 97. godini života, koja je bila štićenica doma za starije i nemoćne osobe u Makarskoj. Osoba je uz nekoliko teških kroničnih bolesti bila pozitivna i na covid-19 infekciju.

U županiji je do sada zabilježeno 557 osoba pozitivnih na covid-19
Do sada je u županiji zabilježeno 557 slučajeva zaraze koronavirusom, a oporavilo se 414 osoba. Hospitalizirano je 38 osoba, dok se 103 zdravstvena djelatnika nalaze u samoizolaciji.

Od 28 uzoraka s Brača, koliko ih je obrađeno, nema pozitivnih na koronavirus, izvijestio je danas, 15. svibnja, županijski Nastavni zavod za javno zdravstvo (izvor: krizni stožer otoka Brača)

Podjelite:

You may also like...