Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

STIŽU PODACI I danas ima novooboljelih na području Splitsko-dalmatinske županije. U Kliničkom bolničkom centru u Splitu nalazi se deset osoba pozitivnih na koronavirus

Prema izvješću Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, od ukupno 286 obrađenih testova s područja županije danas, 17. srpnja, devet je novooboljelih osoba pozitivno na koronavirus, i to sedam osoba iz Splita te po jedna iz Sinja i Lokvičića.

Samo jedna osoba je kontakt prethodno oboljelih
Od devet novodijagnosticiranih osoba, jedna je kontakt prethodno oboljelih osoba, dok se ostalih osam osoba epidemiološki obrađuje. Uz devet novooboljelih osoba s područja županije na koronavirus pozivna je i jedna osoba iz Šibensko-kninske županije koja je testirala na području Splitsko-dalmatinske.

U splitskoj bolnici nalazi se deset pozitivnih osoba
Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je kako se ukupno deset osoba pozitivnih na Covid nalazi na bolničkom liječenju u splitskom Kliničkom bolničkom centru. U samoizolaciji je 598 osoba. Na području županije trenutno je 105 aktivnih slučajeva infekcije na koronavirus.

Prema izvješću Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, od ukupno 286 obrađenih testova s područja županije danas, 17. srpnja, devet je novooboljelih osoba pozitivno na koronavirus, i to sedam osoba iz Splita te po jedna iz Sinja i Lokvičića

Podjelite:

You may also like...