PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Stožer civilne zaštite iz Sutivana: Imamo četiri novozaražene osobe koje imaju prebivalište u Sutivanu, a žive na drugim lokacijama

Stožer civilne zaštite općine Sutivan izdao je u petak, 30. listopada, priopćenje u kojemu je pojasnio epidemiološku situaciju na području Općine.

Stožer: Želimo im što brži oporavak i integraciju u društvo
— Kroz medije su dostupne informacije o četiri novozaražene osobe iz Sutivana u zadnja dva tjedna; radi se o osobama koje imaju prebivaište u Sutivanu, a žive na drugim lokacijama (Split, Trilj) te im ovim putem želimo što brži oporavak i integraciju u društvene tijekove. Jedna osoba je greškom upisana s prebivalištem iz Sutivana, priopćio je lokalni Stožer civilne zaštite, dodavši kako se nekoliko osoba nalazi i u samoizolaciji, i to prije svega učenici osnovnih škola.

Lokalni Stožer: Opreza nikad dosta
— Epidemiološka situacija na području Općine Sutivan je zadovoljavajuća, no opreza nikad dosta; klimatski uvjeti jesenskoga doba i nadolazeće zime omogućavaju brže širenje Covid-19 koronavirusa te svi zajedno moramo biti još odgovorniji, poručio je Stožer civilne zaštite u Sutivanu, pozvavši stanovnike na dosljednu provedbu epidemioloških mjera. Podsjetili su tako na korištenje maski za lice i medicinskih maski prema preporukama, zatim na pojačanu dezinfekciju ruku na ulazu u ugostiteljske objekte, trgovine, ambulante i javne objekte, držanje propisane distance i suzdržavanje od prekobrojnih privatnih okupljanja.

Stožer zahvalio žiteljima na ponašanju
— Zahvaljujemo svim žiteljima Općine Sutivan na dosadašnjemu ponašanju i razumijevanju te podsjećamo da se, ukoliko osjetite bilo kakve simptome koji upućuju na moguću infekciju Covid-19 koronavirusom, javite Vašemu obiteljskom liječniku, stoji u priopćenju lokalnoga stožera.

— Epidemiološka situacija na području Općine Sutivan je zadovoljavajuća, no opreza nikad dosta; klimatski uvjeti jesenskoga doba i nadolazeće zime omogućavaju brže širenje koronavirusa te svi zajedno moramo biti još odgovorniji, poručio je, između ostaloga, lokalni Stožer civilne zaštite u priopćenju, pozvavši stanovnike na dosljednu provedbu epidemioloških mjera (izvor: Općina Sutivan)

Podjelite:

You may also like...