PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Strani policijski službenici na Braču. Ostvarili susrete s domaćim i stranim gostima; razgovaralo se i o preventivnim projektima, posebno za vrijeme odmora

Strani policijski službenici iz Slovačke, Poljske te Bosne i Hercegovine proteklog tjedna obavljali su, uz hrvatske policijske službenike, poslove na Braču.

Posjetili Supetar, Sutivan i Milnu
U tijeku boravka na otoku posjetili su Supetar, Sutivan i Milnu, a mjesta su obilazili vozilom mobilnoga preventivnog centra policije koje sadrži svu opremu potrebnu za rad na terenu. Strani policijski službenici za boravka u gradu Supetru i mjestima na Braču, susreli su se sa stranim, ali i domaćim gostima koji su rado razgovarali s policajcima, dijelili dojmove o boravku u Hrvatskoj.

I o preventivnim projektima
Razgovaralo se i o preventivnim projektima, posebno kako za vrijeme godišnjega odmora zaštititi svoju imovinu. Pet stranih policijskih službenica i službenika zajedno s hrvatskim policajcem iz Odjela prevencije izazvali su veliki interes građana i pozitivne reakcije u svakome mjestu koje su posjetili. Strani i domaći gosti rado su prilazili policajcima, razgovarali s njima o različitim temama, a to je bila i odlična prilika za fotografiranje. Posebno su strani policijski službenici bili zanimljivi djeci.

Rekli što žele biti kada odrastu
U Supetru su stranim policijskim službenicima prišli dječaci koji su tijekom razgovora rekli kako žele, kada odrastu, biti vojnik i policajac te su policajcima postavili brojna simpatična pitanja. Strani policijski službenici oduševljeni su gostoprimstvom i srdačnošću domaćina u svakom mjestu u koje su do sada bili. Neki od njih su prvi put bili na Braču koji ih je osvojio svojom ljepotom već prilikom dolaska trajektom u Supetar.

U tijeku boravka na otoku posjetili su Supetar, Sutivan i Milnu, a mjesta su obilazili vozilom mobilnoga preventivnog centra policije koje sadrži svu opremu potrebnu za rad na terenu. Strani policijski službenici za boravka u gradu Supetru i mjestima na Braču, susreli su se sa stranim, ali i domaćim gostima koji su rado razgovarali s policajcima, dijelili dojmove o boravku u Hrvatskoj (izvor: Policijska uprava splitsko-dalmatinska)

Podjelite:

You may also like...