PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Supetarska gradonačelnica Ivana Marković objavila: “Negativne smo ja i moja kolegica”

Gradonačelnica Supetra Ivana Marković na svom je Facebooku objavila danas, 10. svibnja, rezultate svojega testiranja, a osim nje testiranju su pristupile i dvije zaposlenice u gradskoj upravi.

Čekamo nalaz za još jednu kolegicu
— Po dobivenim nalazima moja kolegica iz uprave i ja smo negativne. Čekamo nalaz za još jednu kolegicu, objavila je gradonačelnica Marković.

Gradonačelnica Ivana Marković objavila na Facebooku da je negativna na testiranju koje je obavljeno jučer u Supetru (izvor: Ivana Marković)

Gradska uprava sutra neće raditi
Najavila je da gradska uprava neće raditi ni sutra zbog dezinfekcije prostora. — Hvala na razumijevanju. Moje misli su sa svima koji još čekaju rezultate, a pogotovo sa svima koji su pozitivni, poručila je na Facebooku gradonačelnica, zahvalivši svima na podršci.

Marković samoinicijativno otišla u samoizolaciju
Gradonačelnica Marković objavila je prethodno da se samoinicijativno stavila u samoizolaciju zbog kontakta sa zaposlenicom iz gradske uprave koja je bila u kontaktu sa zaraženom osobom.

— Po dobivenim nalazima moja kolegica iz uprave i ja smo negativne. Čekamo nalaz za još jednu kolegicu, objavila je na Facebooku danas, 10. svibnja, gradonačelnica Supetra Ivana Marković (izvor: grad Supetar)

Podjelite:

You may also like...