Bretanide - posao i karijera
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Supetarski HDZ poručio: Gradonačelnica Ivana Marković koristi ovo vrijeme za promociju uoči parlamentarnih izbora

Gradski odbor HDZ-a u Supetru uputio je danas, 8. svibnja, na dan kada je na Braču potvrđeno više novooboljelih osoba, priopćenje u povodu jutrošnje objave gradonačelnice Supetra Ivane Marković (SDP).

HDZ upozorava na zaštitu prava pacijenata
Na početku priopćenja supetarski HDZ ističe kako danas, kada je povećan broj zaraženih virusom covid-19, nije vrijeme za politiziranje, nego za sprječavanje širenja pandemije. Poziva na zaštitu prava pacijenata sukladno zakonu te ističe kako se ljude ne smije prozivati i javno stigmatizirati.

Radi se o neodgovornom političkom ponašanju
Osvrnuvši se na izjave gradonačelnice Marković, HDZ grada Supetra u priopćenju ističe: — Koristiti situaciju kada je potvrđeno 22 zaraženih na Braču, a jučer je pozivala i svakodnevno radila pritisak kod županijskoga stožera Splitsko-dalmatinske županije na popuštanje mjera je neozbiljno, kao i iznošenje neistina i neprovjerenih informacija koje najviše rade štetu oboljelima. To je krajnje neodgovorno političko ponašanje gradonačelnice Marković, istaknuto je u priopćenju supetarskoga HDZ-a.

Promocija uoči izbora
— Gospođa Ivana Marković koristi ovo vrijeme jer se hoće ispromovirati zbog predstojećih parlamentarnih izbora te zbog svoga mjesta u Hrvatskom Saboru, a to je žalosno, poručio je gradski odbor HDZ-a.

Gradski HDZ zahvalio zdravstvenim djelatnicima
Pozvao je otočane da u vrijeme pandemije i dalje budu odgovorni te se pridržavaju mjera socijalnoga distanciranja te vode brigu o svome zdravlju i o zdravlju svojim bližnjima. — Bolesnima želimo brz oporavak, stoji u priopćenju koje je potpisala predsjednica GO HDZ-a Supetar Danica Baričević, uz poruku zahvale svim zdravstvenim djelatnicima u vrijeme panedemije koronavirusa.

Gradski odbor HDZ-a u Supetru komentirao je izjave gradonačelnice Ivane Marković, poručivši kako koristi situaciju za promoviranje uoči parlamentarnih izbora (foto: BRAČ danas)

Podjelite:

You may also like...