Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Supetarski HDZ pozdravio priključivanje Grada Supetra inicijativi: Ima prostora za djelovanje na tom planu

Gradska organizacija HDZ u Supetru na čelu s predsjednikom Nikolom Rendićem pozdravila je danas, 31. prosinca, priključivanje Grada Supetra ideji gradonačelnika i načelnika da svaka lokalna jedinica obnovi prema svojim mogućnostima jednu ili više porušenih i oštećenih kuća na području koja su pogođena razornim potresom.

Supetarski HDZ u svomu obraćanju javnosti smatra da u Proračunu grada Supetra ima prostora da se Grad uključi u tu inicijativu.

S velikom pažnjom pratit ćemo realizaciju inicijative
— Stavke promidžbe od 99.000 kuna, ostalih intelektualnih usluga od 743.000,00 kuna, ostalih nespomenutih usluga od 700.300 kuna, održavanja web stranica od 290.675 kuna i reprezentacije od 101.550 kuna koje su planirane u proračunu Grada Supetra za 2021. godinu svakako daju prostora za djelovanje na tomu planu. S velikom pažnjom pratit ćemo realizaciju inicijative priključivanja Grada Supetra, poručio je gradski HDZ.

Za našu Hrvatsku možemo učiniti mnogo
— Zajedno u dobrim idejama za našu Hrvatsku možemo učiniti mnogo, stoji u otvorenoj poruci koju je preko Facebooka objavio supetarski HDZ.

Prethodno predložili da se osiguraju sredstva za nabavku mobilnih kućica
Prethodno, ta je gradska organizacija, prije nego je saznala za inicijativu načelnika i gradonačelnika, zajedno s nezavisnom vijećnicom Marijetom Arnerić predložila da se rebalansom Proračuna grada Supetra sredstva namijenjena za promidžbu, intelektualne usluge i održavanje internetske stranice doniraju u humanitarne svrhe pomoći od štete uzrokovane potresom, za nabavku mobilnih kućica i da se isto donira pogođenim područjima.

— Zajedno u dobrim idejama za našu Hrvatsku možemo učiniti mnogo, stoji u otvorenoj poruci koju je danas, 31. prosinca, objavio supetarski HDZ, pozdravivši priključivanje Grada Supetra inicijativi gradonačelnika i načelnika da se svaka jedinica lokalne samouprave uključi u obnovu porušenih i oštećenih kuća na području koja su pogođena razornim potresom (izvor: HDZ Supetar Facebook)

Podjelite:

You may also like...