PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Supetarski HDZ prenio poruku HDZ-ova zastupnika u EU parlamentu: “Ovo je nastavak trovanja hrvatskoga društva”

HDZ grada Supetra prenio je poruku HDZ-a zastupnika u Europskom parlamentu Karla Resslera koju je objavio danas, 23. veljače, a nakon što je portal Index postavio pop-up s pitanjem “Ako želite pristupiti Indexu molimo vas da nam potvrdite da ste čovjek!”

Ponuđeni odgovori bili su “Ne, ja sam član HDZ-a” i “Da, ja sam čovjek”.

Izostaje jasna suda skandaloznih diskriminacija
— Degutantno i sramotno! Nakon godina sveprisutnoga govora mržnje, riječki kafić zabranjuje ulazak temeljem političkih uvjerenja, SDP u Zagrebu građane otvoreno raščlanjuje po mjestu rođenja, a jasna osuda ovakvih skandaloznih diskriminacija izostaje.

Svatko tko Hrvatskoj želi dobro morao bi mu se čvrsto suprotstaviti
Dehumaniziranje političkih protivnika i kombiniranje s neduhovitim pošalicama nisu nova taktika. Ovo je nastavak trovanja hrvatskoga društva i svatko tko Hrvatskoj želi dobro morao bi mu se čvrsto suprotstaviti, neovisno o političkoj pripadnosti, poručio je europarlamentarac Ressler, a prenio supetarski HDZ.

Iz HDZ-a očekuju reakciju nadležnih tijela
Hrvatska demokratska zajednica osvrnula se danas na Indexovu objavu, poručivši kako “i danas ponovno svjedočimo agresiji, uvredama i diskriminaciji jednoga portala”. — S obzirom da je u Hrvatskoj zabranjeno korištenje audio i/ili audiovizualnih medijskih usluga za poticanje mržnje ili diskriminacije na osnovi političkoga ili drugoga uvjerenja, očekujemo odgovarajuću reakciju nadležnih tijela i Hrvatsko novinarsko društvo, a Hrvatska demokratska zajednica će poduzeti odgovarajuće pravne korake, objavljeno je na službenoj Facebook stranici HDZ-a.

HDZ grada Supetra prenio je poruku HDZ-a zastupnika u Europskom parlamentu Karla Resslera koju je objavio danas, 23. veljače, a nakon što je portal Index postavio pop-up s pitanjem “Ako želite pristupiti Indexu molimo vas da nam potvrdite da ste čovjek!” (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...