Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Supetarski HDZ uzvratio gradonačelnici s pitanjem: “Po kojem ključu su postavljeni članovi Bračkoga stožera?” Pitaju se i zašto u tom stožeru nije Šimica Dragičević

Supetarski HDZ osvrnuo se danas, 1. svibnja, na komentar gradonačelnice Supetra Ivane Marković (SDP) koja je u objavi na facebooku poručila kako je nacionalni stožer civilne zaštite sve više ispolitiziran te, navela je, “počinje služiti samo za pravdanje grešaka nestručnoga HDZ-ovog kadra”.

Nije trebalo dugo čekati odgovor HDZ-a iz Supetra koji u Gradskom vijeću ima svoja tri predstavnika. — O ispolitiziranosti Stožera civilne zaštite RH govori gradonačelnica Marković koja je nebrojeni broj puta na svojoj stranici objavila službene vijesti Kriznoga stožera otoka Brača, puno prije objave istih na njegovim stranicama. Po kojem ključu su postavljeni članovi Bračkoga stožera, a dobro znamo da svaka općina i grad imaju svoje stožere, pitaju se članovi supetarskoga HDZ-a.

Preporučujemo gradonačelnici da se ozbiljno suoči s posljedicama Covid-a koje će zahvatiti naš Grad, a sve ostalo da prepusti za to stručnijim i kompetentnijim osobama, stoji u odgovoru HDZ na pisanje gradonačelnice Ivane Marković (izvor: HDZ Supetar)

Gdje je nestao Šimica Dragičević, pita se supetarski HDZ
— Gdje je nestao šef supetarskoga kriznoga stožera Šimica Dragičević te zašto nije u Bračkom stožeru? Je li možda za gradonačelnicu neposlušan pa je logičnije “montirati” npr. člana, odnosno tajnika DVD-a prije nego izabranoga šefa, i to od Gradskoga vijeća Grada Supetra? Istoga člana DVD-a koji je ugovorom o djelu angažiran da vodi njene i gradske stranice za lijepu novčanu naknadu, ističe organizacija HDZ-a iz bračkoga grada.

Čiji su članovi Kriznoga stožera otoka Brača?
Pitaju se, nadalje, zašto se donacije za rad bračkoga Kriznog stožera primaju na jedan od računa Grada Supetra. — Konačno, prema logici SDP-a, trebalo bi zbilja postaviti pitanja čiji su članovi Kriznoga stožera otoka Brača? Preporučujemo gradonačelnici da se ozbiljno suoči s posljedicama Covid-a koje će zahvatiti naš Grad, a sve ostalo da prepusti za to stručnijim i kompetentnijim osobama, stoji u odgovoru HDZ na pisanje gradonačelnice Ivane Marković.

— Gdje je nestao šef supetarskoga kriznoga stožera Šimica Dragičević te zašto nije u Bračkom stožeru, pita se supetarski HDZ, odgovarajući na pisanja gradonačelnice Ivane Marković (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...