Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Supetarski vatrogasci poručili: Ovih blagdana okrenimo se obitelji, prijateljima, kolegama

Pripadnici Dobrovoljnoga vatrogasnoga društva Supetar uputili su danas na Božić, 25. prosinca, božićnu i novogodišnju čestitku.

Blagdansku čestitku prenosimo u cijelosti.

Okrenimo se obitelji, prijateljima, kolegama
— Svi mi zajedno trenutno prolazimo kroz jako teška vremena u našim životima, no to je jednostavno dio življenja i stvarnost s kojom se svi moramo nositi. Bitno je u svoj toj usamljenosti i praznini ne otupiti od svih frustracija i nezadovoljstava, smoći snage i okrenuti se drugima, obitelji, prijateljima, kolegama.

Možda smo tek na pola puta
Možda se baš ovih blagdana, kao nikad prije osjećate kao da tapkate u mraku, kao da ste još uvijek negdje u sredini tunela. Možda i jest tako… Možda smo tek na pola puta i još uvijek nema svjetla na njegovu kraju, no zato zasigurno ima dovoljno zraka, dovoljno kisika da nastavimo dalje. I moramo nastaviti, jer to je naša dužnost.

Budimo svjetlo jedni drugima
Pozivamo vas stoga da ovih blagdana budemo svjetlo jedni drugima. I ne samo ovih blagdana već i svakoga dana nakon njih. Svoj braći i sestrama vatrogascima, svim našim kolegama iz žurnih službi, svim našim sugrađanima i svim ljudima dobre volje želimo sretan i miran Božić i jednu ljepšu, svjetliju Novu godinu, stoji u blagdanskoj čestitci supetarskih vatrogasaca.

— Pozivamo vas stoga da ovih blagdana budemo svjetlo jedni drugima, poručili su vatrogasci DVD-a Supetar (izvor: Vatrogasci Supetar)

Podjelite:

You may also like...