Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Supetrane u Novu godinu uveo “Jukebox”, gradonačelnica Ivana Marković nazdravila šampanjcem točno u ponoć i čestitala građanima Novu godinu

Uz band “Jukebox”, popularni sedmeročlani glazbeni sastav, koji je nastupio u novogodišnjoj noći na Božićnom kantunu u Supetru, brojni građani Supetra i ostalih bračkih mjesta dočekali su Novu godinu u dobru raspoloženju i veseloj atmosferi.

Bogata ponuda hrane i pića
“Jukebox” je neumorno zabavljao pristigle koji su, uz hranu i piće, uživali u novogodišnjoj, bolje reći najluđoj noći, sve do kasnih sati. Dobra glazba, ples, hrana i piće i provod je bio zagarantiran. Za bogatu ponudu hrane i pića pobrinuli su se Caffe bar “Sweet Life”, Restoran “Apinello”, Caffe bar “Lanterna” i Slatka kućica obrt “Martina”.

band “Jukebox” uveo je Supetrane i njihove goste u Novu godinu na Božićnom kantunu (foto: J. Bašić)

Gradonačelnica Marković čestitala građanima Novu godinu
Nešto prije ponoći na pozornicu se glazbenom sastavu priključila gradonačelnica Supetra Ivana Marković u pratnji direktora Turističke zajednice grada Supetra Ivana Cvitanića. Nakon pjesme “Tek je 12 sati” i odbrojavanja, pala je novogodišnja zdravica, a gradonačelnica Marković čestitala je građanima Novu godinu i zaželjela im sve najbolje.

gradonačelnica Supetra Ivana Marković čestitala je točno u ponoć Novu godinu građanima i njihovim gostima te im zaželjela sve najbolje (foto: J. Bašić)

Direktor Turističke zajednice grada Supetra čestitao Novu godinu
Isto je, zatim, učinio direktor Turističke zajednice toga Grada Cvitanić. Uslijedio je veličanstveni vatromet i novogodišnje čestitanje, a brojni posjetitelji nastavili su slaviti početak Nove godine do dugo u noć, uz odličnu atmosferu i vrhunsku zabavu na jedinstvenom Božićnom kantunu koji se i ove godine pokazao mjestom dobroga druženja, zabave i programa. Od 7. prosinca do 6. siječnja bit će otvoren taj Božićni kantun čiji su program osmislili grad Supetar i tamošnja Turistička zajednica.

malo prije ponoći gradonačelnica Supetra Ivana Marković i direktor Turističke zajednice grada Supetra Ivan Cvitanić priključili su se na pozornici članovima “Jukeboxa”, zajednički nazdravili, a gradonačelnica je zatim čestitala građanima Novu godinu i zaželjela im sve najbolje (foto: J. Bašić)

ulaskom u Novu godinu započeo je veličanstveni vatromet u gradu Supetru (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...