Grad Supetar

Testirano 796 osoba; i dalje značajan udio pozitivnih

Od ukupno 796 obrađenih testova kod 151 osobe s područja Splitsko-dalmatinske županije potvrđen je pozitivan nalaz na koronavirus, izvijestio je danas, 21. ožujka, županijski Nastavni zavod za javno zdravstvo.

Prema podacima NZJZ-a Splitsko-dalmatinske županije, 19 posto testiranih pozitivno je na Covid-19.

Iz Splita 72 zaražene osobe
Prema evidenciji o novooboljeljima, iz Splita su zaražene 72 osobe, 16 iz Kaštela, 7 iz Sinja i Trogira, 6 iz Makarske i Trilja, 4 iz Omiša i Solina, 3 iz Dugoga Rata, Hrvaca, Muća, Podstrane i Segeta, 2 iz Prološca te 1 osoba iz Baške Vode, Dicma, Dugopolja, Imotskoga, Podbablja, Prgometa, Primorskoga Doca, Runovića, Šestanovca, Tučepa, Vrlike i Zagvozda.

U epidemiološkoj obradi 53 osobe
Od ukupnoga broja novooboljelih, 98 osoba kontakti su prethodno oboljelih, dok se ostali epidemiološki obrađuju. U samoizolaciji se nalazi ukupno 2.198 osoba. Na liječenju u Kliničkomu bolničkom centru u Splitu nalazi se 98 Covid pozitivnih osoba, a što je rast za 13 osoba u odnosu na izvješće od subote, 20. ožujka. Na respiratoru je 14 pacijenata.

U splitskoj bolnici preminule dvije osobe
Prema izvješću splitskoga KBC-a, u protekla 24 sata preminule su dvije ženske osobe, i to u 71. i 80. godini. Uz brojne komorbiditete bile su pozitivne i na koronavirusnu infekciju.

U Kliničkomu bolničkomu centru Split danas, 21. ožujka, na liječenju se nalazi 98 osoba koje su pozitivne na koronavirus, a njih 14 je na respiratoru (foto: BRAČ danas)

Podjelite:

You may also like...