Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Tihomir Marinković u obraćanju žiteljima Bola i Murvice: “Došli smo do rezultata u turizmu koji će nam omogućiti barem preživljavanje”

Načelnik općine Bol Tihomir Marinković, u povodu Dana općine, fjere i blagdana Snježne Gospe te državnih praznika Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja, obratio se žiteljima Bola i Murvice, javlja lokalni portal boljani.info.

Marinković: Ostvaren je određeni prihod koji će omogućiti da mnogi mogu uspješno preživjeti
— Zahvalio bih građanima na strpljivosti i postignuću u vrijeme opasnosti koja nam je prijetila i još prijeti od bolesti koronavirusa. Svojim discipliniranim ponašanje i pridržavanjem uputa došli smo do rezultata u turizmu koji će nam omogućiti barem preživljavanje. Ostvaren je određeni prihod koji će omogućiti da mnogi mogu uspješno preživjeti što bezbolnije ovu krizu, poručio je Marinković, čestitavši svima koji su zalaganjem, kako je istaknuo, “omogućili da Bol kao destinacija dostigne zadovoljavajući nivo za prihvat turista”.

Treba zadržati pokazani nivo
— Trebat ćemo zadržati pokazani nivo kako bi turisti bili zadovoljni našom destinacijom, a dosadašnji respektabilni rezultati, u odnosu na druge destinacije, budu poticaj da tako nastavimo do kraja sezone, istaknuo je prvi čovjek bolske Općine.

Čestitao Dan općine i državne blagdane
— Osim zahvale želio bih svima čestitati Dan općine i državne blagdane, sa željom da ih provedete u zdravlju i zadovoljstvu postignutim rezultatima koji su u našoj destinaciji ipak bolji nego smo očekivali zbog epidemiološke situacije u cijelom svijetu, poručio je Marinković, a prenosi portal boljani.info.

— Osim zahvale želio bih svima čestitati Dan općine i državne blagdane, sa željom da ih provedete u zdravlju i zadovoljstvu postignutim rezultatima koji su u našoj destinaciji ipak bolji nego smo očekivali zbog epidemiološke situacije u cijelom svijetu, poručio je načelnik općine Bol Tihomir Marinković (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...