TRAŽE SE STATISTI Uskoro se snima strani film na različitim lokacijama na Braču

Za potrebe snimanja njemačkoga filma na različitim lokacijama na Braču i Šolti, Ivana Grubišić Perišić, asistentica igranoga filma, uputila je poziv svima koji su zainteresiranu za ulogu statiste kod snimanja toga filma.

I klape se mogu prijaviti
— Tražimo statiste dobnih skupina od 18 do 80 godina, i to raznovrsnih fizičkih karakteristika za uloge umirovljenika, obitelji, autentične ribare, radnika, farmera, pastira, maslinare, konobare, domaćice, vozače automobila, automehaničare i ostale. Na filmu će u sceni zapjevati klape pa pozivamo zainteresirane klape da se prijave. Angažman se honorira, stoji u pozivu.

Prijavu je moguće izvršiti i putem poveznice
Za Šoltane audicija će se održati u srijedu, 15. rujna, i četvrtak, 16. rujna, od 10.00 do 14.00 sati te od 15.00 do 18.00 sati, na vanjskoj lokaciji ispred Kulturnoga centra i buffeta Grohote (blizu ljekarne) u Grohotama na Šolti. Bračani se za sudjelovanje u statiranju trebaju prijaviti na 091 463 0840. — Svi (Šolta, Brač, Split) koji ne stignu na audiciju, a željeli bi sudjelovati mogu se prijaviti i putem poveznice https://crew.filmio.pro/audicija.

izvor: portal SD

Podjelite:

You may also like...