PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Treća najbolja godina Kluba dobrovoljnih davatelja krvi u Pučišćima

U akciji Dobrovoljnoga davanja krvi, održanoj u ponedjeljak, 28. listopada, u samostanu redovnica Služavki maloga Isusa u Pučišćima, prikupljeno je 37 doza krvi, izvijestio je Crveni križ Brač nakon još jedne uspješne akcije darivanja krvi.

Klub nastavlja sa sjajnim rezultatima
Akciji u Pučišćima pristupilo je 39 osoba, ali dvije nisu mogle darovati krv. Prema izvještaju Crvenoga križa Brač, ova godina je treća najbolja godina tamošnjega Kluba dobrovoljnih davatelja krvi. — Tako Klub dobrovoljnih davatelja krvi nastavlja sa sjajnim rezultatima, poručili su iz bračkoga Crvenoga križa.

U Postirima u ovoj godini prikupljeno 274 doze krvi
Prije Pučišća, ta humana akcija upriličena je i u Postirima gdje je prikupljeno 63 doza nove krvi. U ovoj godini, u Postirima su prikupljene 274 doze krvi, a što je najviše od 2013. godine.

Iz bolnica stižu poticaji na darivanje krvi svih krvnih grupa
Brač iz dana u dan, iz godine u godinu, pokazuje izvrsne rezultate u akcijama dobrovoljnoga davanja krvi. Važno je to istaknuti osobito zbog naglašene nestašice krvi svih krvnih grupa, a na što upozoravaju i potiču iz bolničkih centara.

rezultati akcije dobrovoljnoga davanja krvi koja je održana u ponedjeljak, 28. listopada, u samostanu redovnica Služavki maloga Isusa u Pučišćima (izvor: Facebook Crveni križ Brač)

Podjelite:

You may also like...