Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Danas tri novooboljele osobe na području Splitsko-dalmatinske županije. Splitska bolnica izvijestila da su preminule tri osobe

Tri su novooboljele osobe na području Splitsko-dalmatinske županije, nakon što je obrađeno ukupno 204 testa, izvijestio je danas, 29. travnja, županijski Nastavni zavod za javno zdravstvo.

Među novooboljelima dvije medicinske sestre
Svi novooboljeli su s područja grada Splita, a među njima su dvije medicinske sestre iz splitske bolnice te je tako do sada u toj bolnici oboljelo 6 medicinskih sestara. U Splitu od koronavirusa oboljelo je ukupno 228 osoba. Prema broju oboljelih, na drugom mjestu nalazi se Solin s 58 osoba, na trećem Makarska s 39 pozitivnih na covid-19, a na četvrtom Sinj s 22 pozitivna na koronavirus, objavio je Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije.

Tri su osobe preminule u splitskoj bolnici
Splitska bolnica izvijestila je da su danas preminule tri osobe. Muškarac iz Splita preminuo je u 76. godina te dvije ženske osobe, od kojih je jedna bila korisnica doma za starije i nemoćne u Makarskoj, a druga splitskoga doma za starije i nemoćne osobe u Vukovarskoj ulici. Svi preminuli su uz nekoliko teških kroničnih bolesti bili pozitivni i na Covid infekciju, priopćio je splitski KBC.

Broj izliječenih porastao na 231
Županijski NZJZ naglasio je da je još 35 osoba ozdravilo od koronavirusa, pa se broj izliječenih sa 196, koliko ih je bilo jučer, povećao na 231. Na bolničkom liječenju je 95 osoba, a što je za 9 osoba manje u odnosu na jučerašnje stanje. Pomoć respiratoru u ovom trenutku treba 8 osoba, i to 6 pacijenata iz Splitsko-dalmatinske županije i 2 iz Šibensko-kninske.

Splitska bolnica izvijestila je da su danas preminule tri osobe. Muškarac iz Splita preminuo je u 76. godina te dvije ženske osobe, od kojih je jedna bila korisnica doma za starije i nemoćne u Makarskoj, a druga splitskoga doma za starije i nemoćne osobe u Splitu u Vukovarskoj ulici. Svi preminuli su uz nekoliko teških kroničnih bolesti bili pozitivni i na Covid infekciju, priopćio je splitski KBC.

Podjelite:

You may also like...