Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

U Bolu prikupljene nove doze krvi: ove godine je najbolja godina Kluba dobrovoljnih darivatelja krvi

Boljani nastavljaju s humanim akcijama. Brojnih humanitarnim inicijativama, valja pridodati i dobrovoljno darivanje krvi koje je održano jučer, 1. listopada, u prostorima tamošnjega Centra za kulturu, a u organizaciji Kluba dobrovoljnih darivatelja krvi.

Nova tri člana pristupila obitelji darivatelja krvi
— 53 osobe pristupile su današnjem darivanju krvi u Bolu; njih 49 uspješno je darovalo krv, a naša obitelj darivatelja krvi bogatija je za 3 nova člana, izvijestio je brački Crveni križ, koji neumorno organizira akcije darivanja krvi u vremenu ozbiljne nestašice te dragocjene životne tekućine.

Bol bilježi drugu godinu za redom najbolje rezultate
Prema kratkom priopćenju Crvenoga križa Brač, Bol drugu godinu za redom bilježi najuspješniju godinu u svojoj povijesti. Ove godine u Bolu je darovano 4 doze krvi više nego prošle godine, čime je mladi tim još jednom pokazao da radi sjajan posao, poručili su.

U dvije posljednje akcije odazvalo se više od stotinu darivatelja krvi
Akcija dobrovoljnoga darivanja krvi u Bolu je organizirana i 1. travnja ove godine kada je 56 osoba pristupilo darivanju krvi, a njih 45 uspješno je darovalo krv, među kojima je i jedna nova članica bila upisana u humanu obitelj darivatelja. Tako je u navedene dvije akcije prikupljeno 94 novih doza krvi koje će mnogima spasiti život.

akcija dobrovoljnoga darivanja krvi u Bolu je održana 1. listopada, a njoj je pristupilo 53 darivatelja, od kojih je njih 49 uspješno darovalo krv (izvor: Facebook Crveni križ Brač)

akcija dobrovoljnoga darivanja krvi u Bolu je održana 1. listopada, a njoj je pristupilo 53 darivatelja, od kojih je njih 49 uspješno darovalo krv (izvor: Facebook Crveni križ Brač)

Podjelite:

You may also like...