Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

U gradu Supetru građevinski radovi bit će zabranjeni od 1. lipnja do 1. listopada; provedbu odluke nadzirat će komunalni redari

Na području grada Supetra bit će zabranjeno izvođenje pojedinih vrsta građevinskih radova za vrijeme turističke sezone u 2020. godini. Odlučili su tako gradski vijećnici na 31. sjednici Gradskoga vijeća koja je održana u četvrtak, 12. prosinca, u Supetru.

Odluka se odnosi na zemljane radove i radove na izgradnji konstrukcije
Odlukom o zabrani izvođenja pojedinih vrsta građevinskih radova određene su vrste građevina te područja i građevinski radovi koji će biti zabranjeni u određenom razdoblju. Pojašnjeno je da se pod građevinskim radovima smatraju svi zemljani radovi i radovi na izgradnji konstrukcije građevine.

U gradu Supetru zabrana izvođenja radova će vrijediti od 1. lipnja do 1. listopada
Prema usvojenoj odluci, na području grada Supetra i u naselju Splitska izvođenje radova bit će zabranjeno od 1. lipnja do 1. listopada. Na građevinskom području naselja Škrip zabrana će vrijediti od 1. srpnja od 1. rujna, a na području naselja Mirca od 15. lipnja do 16. rujna.

Odluka se neće odnositi na izvođenje radova na uklanjanju građevina po rješenju
Ipak će od donesene Odluke biti izuzeti određeni građevinski radovi, i to gradnja objekata za koje je odlukom Vlade ili posebnim zakonom utvrđen interes Republike Hrvatske, zatim izvođenje radova na uklanjanju građevina na temelju rješenja građevinske inspekcije ili odluke drugoga tijela državne vlasti.

Prema usvojenoj odluci Gradskoga vijeća, na području grada Supetra i u naselju Splitska radovi će biti zabranjeni od 1. lipnja do 1. listopada. Na građevinskom području naselja Škrip zabrana će vrijediti od 1. srpnja od 1. rujna, a na području naselja Mirca od 15. lipnja do 16. rujna (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...