Ante Pranić, kandidat za župana Splitsko-damatinske županije, u kratkom video prikazuje svoju najveću snagu na predstojećim izborima - tim za promjene.
"Naša snaga su ljudi! Dokazani pojedinci spremni pokrenuti promjene u našoj županiji. Pojedinac može puno, tim može sve. Pogledajte naš zajednički spot i izađite na izbore u nedjelju. Pokrenimo promjenu u Splitsko-dalmatinskoj županiji zajedno."

Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

U Hrvatskoj danas novi rekord zaraženih Covidom

Nacionalni stožer civilne zaštite priopćio je danas, 29. listopada, podatke o broju novozaraženih, zatim aktivnih slučajeva, preminulih te osoba u samoizolaciji.

Porastao broj aktivnih slučajeva za 1.295 osoba
Prema priopćenju Stožera, u posljednja 24 sata zabilježeno je 2.776 novih slučajeva zaraze koronavirus, a što je novi rekord novozaraženih od početka epidemije. Danas je u Hrvatskoj aktivnih slučajeva oboljenja od toga virusa ukupno 14.031, a što je za 1.295 osoba više u odnosu na jučerašnje podatke Stožera.

U bolnicama rate broj osoba koje su pozitivne na Covid
Među trenutno oboljelim osobama, njih 985 hospitalizirano je i nalazi se u hrvatskim bolnicama na oporavku. Prema jučerašnjim podacima Stožera, u bolnicama su bile 932 osobe, a što znači da je broj hospitaliziranih porastao za 53 osobe. Na respiratoru je prema podacima Stožera 71 pacijent, 3 više u odnosu na jučer. U protekla 24 sata preminulo je 18 osoba.

Do sada preminulo 511 osoba
Od 25. veljače, kada je zabilježen prvi slučaj zaraze u Hrvatskoj, do danas ukupno je zabilježeno 43.775 osoba zaraženih koronavirusom; preminulo je do sada ukupno 511 osoba, a od toga virusa oporavilo se 29.233 osobe. Podatke o broju novooboljelih na području Splitsko-dalmatinske županije objavit ćemo kada županijski Stožer civilne zaštite izda priopćenje.

Prema priopćenju Stožera koje je objavljeno danas, 29. listopada, u posljednja 24 sata zabilježeno je 2.776 novih slučajeva zaraze koronavirus, a što je novi rekord novozaraženih od početka epidemije. Danas je u Hrvatskoj aktivnih slučajeva oboljenja od toga virusa ukupno 14.031, a što je za 1.295 osoba više u odnosu na jučerašnje podatke Stožera (foto: ministar zdravstva Vili Beroš / iz arhive)

Podjelite:

You may also like...