PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

U Milni prema odluci načelnika Frane Lozića božićnica pripada umirovljenicima s mirovinom do 3.000,00 kuna

Kao izraz brige za staariju populaciju građana, a u sklopu socijalne skrbe, načelnik Milne Frane Lozić donio je odluku o isplati božićnice umirovljenicima s područja općine Milna. Isplata božićnice obavit će se 20. i 23. prosinca u računovodstvu općine Milna.

Božićnica do 300,00 kuna umirovljenicima
Prema odluci koju je potpisao milnarski načelnik, umirovljenicima koji ostvaruju mirovinu do 1.500,00 kuna pripast će božićnica u iznosu od 300,00 kuna, a umirovljenicima s mirovinom od 1.501,00 kuna do 3.000,00 kuna mjesečno, Općina će isplatiti božićnicu od 200,00 kuna.

Načelnik zadužio Jedinstveni upravni odjel za izvršenje odluke
Načelnik Lozić u odluci je zadužio Jedinstveni upravni odjel za izvršenje odluke i isplatu financijskih sredstava iz općinskoga proračuna. U odluci je naznačeno da su umirovljenici, koji ostvaruju pravo na isplatu božićnice, dužni dostaviti dokaz o prebivalištu i potvrdu o primanju mirovine, odnosno zadnji odrezak isplaćene mirovine.

Kao izraz brige za stariju populaciju građana, a u sklopu socijalne skrbe, načelnik Milne Frane Lozić donio je odluku o isplati božićnice umirovljenicima s područja općine Milna. Isplata božićnice obavit će se 20. i 23. prosinca u računovodstvu općine Milna (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...