Posjetite Salon namještaja DC DESIGN, Malačnica 16, 21400 Supetar DC Suhopolje
Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

U Nerežišćima za protupožarnu sezonu osigurana vatrogasna posada

Od danas je započela s radom vatrogasna posada u Nerežišćima, dislocirana posada Dobrovoljnoga vatrogasnog društva Supetar, obavijestili su danas, 2. srpnja, iz Supetra.

— Namjera nam je čitavo vrijeme ovoga centralnog dijela protupožarne sezone (a ako vremenske neprilike budu zahtijevale onda i duže) u Nerežišćima imati jednu posadu s vozilom u cilju smanjenja vremena reakcije na eventualne požare u centralnomu dijelu otoka i njegovoj teško dostupnoj južnoj strani, pojasnili su iz DVD Supetar.

Dodaju kako će vatrogasca posada prema potrebi patrolirati zaštićenim priroddnim krajoliciima Knježevravni i Vidove gore. — Općini Nerežišća ovim putem zahvaljujemo na pomoći u pronalaženju i opremanju prostorija za smještaj dežurnih vatrogasaca i njihove opreme, poručili su supetarski vatrogasci.

DVD Supetar danas broji stotinjak članova od kojih je četrdesetak aktivnih vatrogasaca educiranih kroz vlastiti program školovanja. Osim protupožarne zaštite, supetarski vatrogasci posebnu pozornost posvećuju radu s djecom i edukaciji mladih.

za vrijeme protupožarne sezone vatrogasna posada bit će smještena i u Nerežišćima (izvor: facebook Vatrogasci Supetar)

za vrijeme protupožarne sezone vatrogasna posada bit će smještena i u Nerežišćima (izvor: facebook Vatrogasci Supetar)

Podjelite:

You may also like...