Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

U Postirima danas prikupljeno 63 doze krvi; iznimno uspješna godina Kluba dobrovoljnih darivatelja krvi

U organizaciji Kluba dobrovoljnih darivatelja krvi Postira danas, 21. listopada, upriličena je još jedna akcija darivanja krvi u Pastoralnom centru u Postirima. I u ovoj akciji Postirani su pokazali veliko srce i odazvali se akciji darivanja te dragocjene životne tekućine.

U Postirima u ovoj godini prikupljeno 274 doze krvi
Prema priopćenju Crvenoga križa Brač, u današnjoj akciji prikupljene su 63 doze krvi. Tako je uspješno završila još jedna godina tamošnjega Kluba dobrovoljnih darivatelja krvi. — Sveukupno su u organizaciji KDDK Postira u 2019. godini prikupljene 274 doze krvi, što je najviše od 2013. godine, poručili su iz Crvenoga križa Brač.

Sveukupno drugi najbolji rezultat Kluba
Dodali su i kako je to sveukupno drugi najbolji rezultat Kluba. — Izražavajući taj broj u postotku, prikupljeno predstavlja 17.54 % u odnosu na broj stanovnika, što je gotovo pa nestvaran rezultat, izvijestili su. — Veliko bravo i hvala svim darivateljima krvi koji su sudjelovali u ostvarivanju ovih nevjerovatnih rezultata, objavio je u zahvalnoj poruci brački Crveni križ.

U Selcima obitelj darivatelja krvi postala bogatija
Nekoliko dana ranije, 18. listopada, akcija je održana i u Selcima u organizaciji tamošnjega Kluba dobrovoljnih darivatelja krvi. Tada je 46 osoba pristupilo darivanju krvi, a njih 45 uspješno je krv darovalo. Osim toga, obitelj darivatelja krvi postala je bogatija za dva nova člana.

Klub dobrovoljnih darivatelja krvi iz Postira organizirao je danas, 21. listopada, akciju darivanja krvi u Pastoralnom centru Sv. Josip u Postirima u kojoj su prikupljene 63 doze krvi (izvor: Facebook Crveni križ Brač)

Podjelite:

You may also like...