PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

U Postirima održana predstava “Eko Zelenko: Povratak”

U organizaciji Udruge “Svijet kao cvijet” danas, 30. svibnja, u Postirima je održana dječja predstava “Eko Zelenko: Povratak”. U velikoj dvorani Ivana Pavla II. u Pastoralnom centru okupila su se brojna djeca i mladi, posebno djeca tamošnje Osnovne škole Vladimira Nazora zajedno s učiteljima na zanimljivoj i nadasve poučnoj dječjoj predstavi. Cilj te dječje predstave bio je potaknuti ih na poželjne životne navike kada je u pitanju zbrinjavanje otpada te ih educirati o važnosti ekoloških tema i čuvanja okoliša.

Dječja predstava izvedena je u velikoj dvorani Pastoralnoga centra u Postirima (foto: J. Bašić)

Dječja predstava “Eko Zelenko: Povratak” izvedena je u velikoj dvorani Pastoralnoga centra u Postirima (foto: J. Bašić)

Prikazana predstava financirana je sredstvima Europske unije, preko Kohezijskoga fonda i programa OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Zaštita okoliša i održivost resursa, a u sklopu projekta “Zeleni Brač – edukacija održivoga gospodarenja otpadom na Braču”. Projekt zajednički ostvaruju sve bračke općine i Grad Supetar, a odobrio ga je Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Grad Supetar nositelj je projekta i potpisnik ugovora s navedenim Fondom. “Zeleni Brač” tako je ujedinio sve općine na našem otoku. Uz navedenu Udrugu u organizaciji dječje predstave sudjelovala je i Turistička zajednica općine Postira.

okupljenu djecu i mlade pozdravili su organizatori iz Udruge "Svijet kao cvijet" (foto: J. Bašić)

okupljenu djecu i mlade pozdravili su organizatori iz Udruge “Svijet kao cvijet” (foto: J. Bašić)

Dječja predstava "Eko Zelenko: Povratak" financirana je sredstvima Europske unije u sklopu projekta čiji je nositelj Grad Supetar (foto: J. Bašić)

Dječja predstava “Eko Zelenko: Povratak” financirana je sredstvima Europske unije u sklopu projekta čiji je nositelj Grad Supetar (foto: J. Bašić)

Dječja predstava "Eko Zelenko: Povratak" u Postirima (foto: J. Bašić)
Prema najavama organizatora, u petak, 31. svibnja, ista će predstava biti prikazana djeci i mladima u Supetru, u sportskoj dvorani s početkom u 18.00 sati.

Podjelite:

You may also like...