PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

U samoizolaciji na Braču 68 osoba. Zabilježen slučaj kršenja mjere, intervenirala policija, prekršitelj vraćen u samoizolaciju, očekuje ga kazna

U samoizolaciji na Braču je 68 osoba i one se nalaze pod nadzorom, izvijestio je danas, 25. ožujka, Krizni stožer Brača.

Jedan slučaj kršenja samoizolacije
Prema priopćenju toga Stožera, na otoku nema osoba zaraženih koronavirusom. Krizni stožer istaknuo je i da je zabilježen jedan slučaj kršenja mjere samoizolacije zbog čega je intervenirala i policija.

Bit će poduzete zakonske mjere
— Prekršitelj je vraćen u samoizolaciju i prema njemu će biti poduzete propisane zakonske mjere, poručio je brački Krizni stožer.

Kazna i do dvije godine zatvora
Još ranije načelnik bračke policije Mirko Beović, ujedno član Kriznoga stožera, naglasio je da protiv kršitelja zakona policija neće imati milosti i svi će biti sankcionirani. Beović je naglasio da kršenje samoizolacije predstavlja moguće počinjenje kaznenoga djela iz čl. 180. Kaznenoga zakona. Prema odredbama toga Zakona, za osobe koje postupaju suprotno zakonskim propisima predviđena je i kazna zatvora do dvije godine.

Bračka policija, predvođena načelnikom Mirkom Beovićem, intervenirala je zbog slučaja kršenja samoizolacije. Prekršitelj je vraćen u samoizolaciju, a protiv njega će biti poduzete zakonske mjere (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...