PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

U Splitsko-dalmatinskoj županiji danas 36 posto testiranih pozitivno je na koronavirus; među zaraženima i dvije osobe iz Postira

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 25. studenoga, da su od ukupno 1.276 obrađenih testova 463 osobe pozitivne na koronavirus u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Prema podacima županijskoga NZJZ-a proizlazi da je danas čak 36 posto testiranih pozitivno na koronavirus.

Iz Splita 168 novozaraženih
Najveći broj novozaraženih je s područja Grada Splita, njih 168, dok je na drugomu mjesto Sinj s 84 nova slučaja, a na trećemu mjestu je grad Kaštela u kojemu je danas 36 novozaraženih.

Iz Postira dva nova sučaja zaraze
Nadalje, 33 ih je iz Trilja, 17 iz Solina, 16 iz Hrvaca, 12 iz Otoka i Omiša, 10 iz Podstrane, 8 iz Dugopolja, 7 iz Dugoga Rata i Staroga Grada, 5 iz Imotskoga i Muća, 4 iz Trogira, Vrlike, Dicma i Jelse, 3 iz Klisa, Lovreća i Primorskoga Doca, 2 iz Podbablja, Postira, Visa i Šestanovca te po 1 novi slučaj zaraze iz Komiže, Makarske, Vrgorca, Brela, Lećevice, Okruga, Prgometa, Šolte, Zmijavaca i Ciste Provo.

U splitskoj bolnici 153 Covid pozitivne osobe
Od ukupnoga broja novooboljelih, 189 osoba kontakti su prethodno oboljelih, dok se ostali epidemiološki obrađuju. U samoizolaciji se nalazi ukupno 2.625 osoba. Na bolničkomu liječenju u Kliničkomu bolničkom centru u Splitu nalaze se 153 osobe koje su pozitivne na Covid, a njih 16 su na respiratoru.

Prema izvješću Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije danas, 25. studenoga, samo na području Grada Splita 168 osoba oboljelo je od koronavirusa, dok su na području županije 463 osobe pozitivne na taj virus (grad Split / foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...