PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

U Splitsko-dalmatinskoj županiji devet novooboljelih

Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije priopćio je danas, 15. srpnja, kako je na području Županije devet novooboljelih osoba od koronavirusa, i to njih šestero iz Splita, te po jedna osoba iz Solina, Trogira i Vrgorca.

Obrađeno 237 testova
Županijski Nastavni zavod za javno zdravstvo obradio je ukupno 237 testova. Uz devet novooboljelih s područja Županije, na koronavirus pozitivna je i jedna osoba s područja grada Zagreba koja je testirana u Splitu.

U samoizolaciji se nalaze 683 osobe
— Tri pozitivne osobe nalaze se na bolničkom liječenju, a 683 osobe u samoizolaciji, istaknuli su iz županijskoga Stožera civilne zaštite.

Samo u gradu Zagrebu 18 novih slučajeva
Prema dosad pristiglim izvještajima županijskih stožera, očekuje se i danas nekoliko desetaka novooboljelih od koronavirusa. Samo na području grada Zagreba potvrđeno je 18 novih slučajeva, u Karlovačkoj županiji 12, a u Vukovarsko-srijemskoj županiji 10 novozaraženih.

Trenutno 1.183 osobe oboljelih od koronavirusa
Nacionalni stožer civilne zaštite iznijet će podatke o novim slučajevima oboljenja na konferenciji za medije u 14.00 sati. U Hrvatskoj je prema jučer objavljenim podacima toga Stožera 1.183 trenutno oboljelih od koronavirusa, a od 25. veljače, kada je zabilježen prvi slučaj zaraze u Hrvatskoj, do danas ukupno je zabilježeno 3.827 osoba zaraženih koronavirusom.

Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije priopćio je danas, 15. srpnja, kako je na području Županije devet novooboljelih osoba od koronavirusa, i to njih šestero iz Splita, te po jedna osoba iz Solina, Trogira i Vrgorca (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...