Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

U Splitsko-dalmatinskoj županiji jedan novi slučaj oboljenja; raste broj izliječenih od infekcije virusom

Prema izvješću Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije koje je objavljeno danas, 6. svibnja, na području županije zabilježen je samo jedan novi slučaj oboljenja od koronavirusa. Raduje vijest da nitko nije preminuo.

Nema preminulih osoba
Prema objavljenim podacima, obrađeno je ukupno 188 testova, a novooboljela osoba je iz Splita. Do sada su u županiji ukupno izliječene 322 osobe od infekcije novim virusom covid-19. Na bolničkom liječenju je 69 osoba, a što je za 5 manje u odnosu na jučerašnje stanje. Njih 8 nalazi se na respiratoru, od toga 3 pacijenta s područja Šibensko-kninske županije. U samoizolaciji se nalaze 143 zdravstvena djelatnika, a u karanteni hotela “Zagreb” na Duilovu 9 osoba.

U županiji do sada oboljelo 506 osoba
Do sada je od koronavirusa u Splitsko-dalmatinskoj županiji oboljelo 506 osoba, a samo s područja grada Splita 237. Prema broju zaraženih, na drugom mjestu je Solin sa 63 oboljenja, a zatim Makarska sa 43 slučaja infekcije.

Prema izvješću Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, od ukupno 188 obrađenih testova s područja županije jedna je novooboljela osoba iz Splita zaražena koronavirusom. U odnosu na jučerašnji dan još je 5 osoba izliječeno te je ukupno na području Splitsko-dalatinske županije izliječeno 322 osobe od covid-19 infekcije

Podjelite:

You may also like...