Ante Pranić, kandidat za župana Splitsko-damatinske županije, u kratkom video prikazuje svoju najveću snagu na predstojećim izborima - tim za promjene.
"Naša snaga su ljudi! Dokazani pojedinci spremni pokrenuti promjene u našoj županiji. Pojedinac može puno, tim može sve. Pogledajte naš zajednički spot i izađite na izbore u nedjelju. Pokrenimo promjenu u Splitsko-dalmatinskoj županiji zajedno."

Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

U Supetru prikupljene nove doze krvi: četiri nova darivatelja

U organizaciji KDDK Supetar i Crvenoga križa Brač u ponedjeljak 13. svibnja u Supetru je održana akcija dobrovoljnoga darivanja krvi. – Što reći, još jedna vrhunska akcija, objavio je Crveni križ Brač na svojoj službenoj facebook stranici.

Darivanju krvi pristupilo je 117 osoba, ali ih je bilo i nešto više, samo što nisu mogli darovati krv jer prethodno nisu provjerili razinu hemoglobina u krvi. Prikupljeno je 107 doza krvi, a akciji su se priključila i četiri nova člana. Rado ćemo objaviti njihova imena: Ane Petanić, Maja Brkuljić, Katija Marinelić Špinjača i Paolo Peša. – Dobrodošli u najveću i najplemenitiju obitelj na svijetu, poručili su im iz bračkoga Crvenoga križa.

Akcija dobrovoljnoga darivanja krvi u Supetru (izvor: facebook stranica Crveni križ Brač)

akciji dobrovoljnoga darivanja krvi u Supetru pristupila su četiri nova člana (izvor: facebook stranica Crveni križ Brač)

Podjelite:

You may also like...