Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

U Zagrebu potpisan ugovor o izgradnji novoga vatrogasnoga doma u Selcima

— Neizmjerno smo uzbuđeni, sretni i ponosni što ovom prilikom možemo objaviti kako smo jučer prisustvovali potpisivanju ugovora za mjeru 7.4.1. o financiranju izgradnje novoga vatrogasnog doma u našoj općini te kako izgradnja istoga, uskoro kreće, priopćili su danas, 3. listopada, vatrogasci Dobrovoljnoga vatrogasnog društva u Selcima, nazvavši ovaj događaj “ostvarenjem dugogodišnjega sna”.

Vrijednost projekta je 9 milijuna kuna
Na potpisivanju ugovora u Zagrebu bile su ministrica poljoprivrede Marija Vučković i ravnateljica Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Marija Copić. — Veseli nas kako smo ujedno dobili najveći iznos i intezitet moguće potpore u vrijednosti 7.5 miljuna kuna, dok je cjelokupna vrijednost projekta 9 miljuna kuna, naglasili su selački vatrogasci.

Dom će služiti vatrogasnoj i široj zajednici
U svojoj poruci zahvalili su i Općini Selca na potpori tom projektu. — Zahvaljujemo svima onima koji su nas proteklih godina podržavali u nastojanju da ostvarimo naš dugo snivani san. Hvala svima na savjetima, smjernicama, podršci i potpori, hvala vam, poručili su iz tamošnjega Dobrovoljnoga vatrogasnog društva, uputivši zahvalu i sudionicima u dugotrajnoj pripremi dokumentacije za taj projekt. — Pred nama je velika odgovornost, ali s jasnim ciljem i vizijom. Izgradnja doma koji će služiti ne samo vatrogasnoj, već i široj zajednici, od najmlađih do najstarijih, poručili su vatrogasci.

izvor Facebook Vatrogasci-Selca

u srijedu 3. listopada u Zagrebu je potpisan ugovor o financiranju izgradnje novoga vatrogasnoga doma u Selcima (izvor: Facebook Vatrogasci – Selca)

Podjelite:

You may also like...