Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

U županiji danas veliki rast novooboljelih; samo na području grada Splita 54 novozaražene osobe

Nastavni zavod za javno zdravstvo u Splitsko-dalmatinskoj županiji izvijestio je danas, 14. listopada, da je od ukupno 934 obrađena testa 128 osoba pozitivno na koronavirus.

Podaci koje je objavio županijski Stožer civilne zaštite zabrinjavaju s obzirom da je jučer na području županije bilo ukupno 66 novozaraženih.

Korona luduje u Splitu, Solinu i Sinju
Prema izvješću županijskoga NZJZ-a, 54 osobe pozivne s područja grada Splita, 15 iz Solina, 12 iz Sinja, 7 iz Imotskoga, 5 iz Kaštela, Trilja i Dicma, 4 iz Omiša i Muća, 3 iz Dugoga Rata i Vrlike, 2 iz Hrvaca i Podstrane te po 1 novi slučaj iz Gradca, Klisa, Makarske, Otoka, Prgometa, Segeta, Šestanovca i Vrgorca.

Pod zdravstvenim nadzorom 1.520 osoba
Od ukupnoga broja novooboljelih s područja županije, 79 osoba kontakti su prethodno oboljelih osoba, dok se ostali epidemiološki obrađuju. U samoizolaciji se nalazi ukupno 1.520 osoba.

U KBC-u Split 26 pacijenata na oporavku
Splitski Klinički bolnički centar priopćio je da se na bolničkomu oporavku nalazi 26 pacijenata koji su pozitivni na Covid, a 1 osoba treba pomoć respiratora.

Prema izvješću županijskoga NZJZ-a, 54 osobe pozivne s područja grada Splita, 15 iz Solina, 12 iz Sinja, 7 iz Imotskoga, 5 iz Kaštela, Trilja i Dicma, 4 iz Omiša i Muća, 3 iz Dugoga Rata i Vrlike, 2 iz Hrvaca i Podstrane te po 1 novi slučaj iz Gradca, Klisa, Makarske, Otoka, Prgometa, Segeta, Šestanovca i Vrgorca (izvor: Ministarstvo zdravstva)

Podjelite:

You may also like...