PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

U županiji dva nova slučaja zaraze koronavirusom

Prema današnjem izvješću Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo Splitsko dalmatinske županije, od ukupno 146 obrađenih testova s područja županije dvije su novooboljele osobe pozitivne na koronavirus.

Zaražene osobe iz Splita i Klisa
Jedna osoba je s područja grada Splita, a jedna s područja općine Klis. Osobe su epidemiološki obrađene, kao i njihovi kontakti. Jučer je u županiji zabilježen jedan slučaj oboljenja. Prema priopćenju Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije, u samoizolaciji se nalazi 116 osoba. Nema osoba u splitskoj bolnici.

U Hrvatskoj 57 novih slučajeva
Nacionalni stožer civilne zaštite danas je izvijestio da je u protekla 24 sata zabilježeno 57 novih slučajeva oboljenja od toga virusa, pa broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj trenutno iznosi 842. Najveći broj novooboljelih je u Gradu Zagrebu, njih 30, a 10 novih slučajeva dolazi iz Vukovarsko-srijemske županije. Prema broju novooboljelih, na trećem mjestu sa 7 novozaraženih je Osječko-baranjska županija, a zatim Zagrebačka u kojoj je potvrđeno 6 inficiranih osoba. U posljednja 3 dana, odnosno u protekla 72 sata, broj oboljelih u Hrvatskoj porastao je za 239. Do danas je ukupno zabilježeno 3.151 osoba zaraženih koronavirusom.

Prema današnjem izvješću Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, od ukupno 146 obrađenih testova s područja županije dvije su novooboljele osobe pozitivne na koronavirus, i to jedna s područja Grada Splita i jedna s područja Općine Klis (foto. iz arhive)

Podjelite:

You may also like...