Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Unatoč najavama popuštanja mjera iz Kriznoga stožera pozivaju otočane na pridržavanje svih mjera

Krizni stožer Brača primio je na znanje zaključke Vlade o popuštanju mjera kako bi se ponovno, korak po korak, pokrenulo gospodarstvo i koliko-toliko normalizirao život svih stanovnika, pa i otočana. Prvo će se mjere popuštati prema poduzetnicima, a postupno i građanima. Virus je još uvijek prijetnja, pa je zdravstveno stanje prioritet, a popuštanje mjera način da se pokrene potonulo gospodarstvo, uz naravno poštivanje mjera koje su na snazi.

Zabilježen samo jedan slučaj oboljenja
U prilog dobromu, usudit ćemo se reći i odličnomu epidemiološkom stanju na Braču, ide i činjenica da je do sada zabilježen samo jedan slučaj oboljenja od koronavirusa, a gotovo iz dana u dan pada broj osoba kojima je izrečena mjera zdravstvenoga nadzora.

U samoizolaciji se nalazi 12 osoba
Prema priopćenju Kriznoga stožera od jučer, 25. travnja, u samoizolaciji se nalazi 12 osoba. — Sve su osobe pod stalnim nadzorom policije i liječnika, a njihovo se zdravstveno stanje prati svakodnevno, izvijestio je brački Stožer.

Pod posebnom kontrolom odvijanje trajektnoga prometa
Treba napomenuti kako je istekla mjera samoizolacije za osobe koje su bile u kontaktu s oboljelim stanovnikom Brača. I dalje je pod posebnom kontrolom odvijanje trajektnoga prometa, s naglaskom na izdavanje suglasnosti za putovanje prema kopnu i s kopna prema otoku. Od sutra, 27. travnja, umjesto Kriznoga stožera na otoku, suglasnosti će za putovanje trajektom izdavati stožeri civilne zaštite u gradu Supetru i po općinama.

Stožer ponovio apel
Unatoč najavama postupnoga popuštanja mjera, iz Kriznoga stožera ponovno je upućen apel: — Sve stanovnike našega otoka još jednom pozivamo na staloženost, zdravorazumsko ponašanje i striktno pridržavanje svih mjera koje su na snazi.

Unatoč najavama popuštanja mjera iz Kriznoga stožera otoka Brača ponovno je upućen apel: — Sve stanovnike našega otoka još jednom pozivamo na staloženost, zdravorazumsko ponašanje i striktno pridržavanje svih mjera koje su na snazi (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...