Ante Pranić, kandidat za župana Splitsko-damatinske županije, u kratkom video prikazuje svoju najveću snagu na predstojećim izborima - tim za promjene.
"Naša snaga su ljudi! Dokazani pojedinci spremni pokrenuti promjene u našoj županiji. Pojedinac može puno, tim može sve. Pogledajte naš zajednički spot i izađite na izbore u nedjelju. Pokrenimo promjenu u Splitsko-dalmatinskoj županiji zajedno."

Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Upravno vijeće odlučilo: Katija Sinčić Pancirov nova je ravnateljica Centra za socijalnu skrb Brač

Upravno vijeće Centra za socijalnu skrb Brač u Supetru imenovalo je u petak, 18. prosinca, Katiju Sinčić Pancirov, dosadašnju zaposlenicu toga Centra, za ravnateljicu ustanove.

Rukovodio ustanovom 21 godinu
Nova ravnateljica bračkoga Centra za socijalnu skrb naslijedit će dosadašnjega ravnatelja Petra Matijaševića kojemu će 31. prosinca biti zadnji radni dan u toj ustanovi prije odlaska u mirovinu. Ravnatelj Matijašević, inače diplomirani pravnik, rukovodio je tom bračkom ustanovom 21 godinu, a radio u Centru već 27 godina.

Četverogodišnji mandat počinje 1. siječnja
Imenovana ravnateljica Pancirov rukovodeću poziciju preuzet će 1. siječnja, i to na razdoblje od 4 godine koliko zakonski traje mandat ravnatelju bračkoga Centra za socijalnu skrb. Prije konačne odluke o imenovanju Pancirov za ravnateljicu trebalo je zatražiti i prethodnu suglasnost nadležnoga ministra, što je Centar i učinio. Josip Alardović, ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike dao je 10. prosinca svoju suglasnost da se Pancirov imenuje ravnateljicom ustanove, nakon što ju je Upravno vijeće izabralo na svojoj sjednici od 30. studenoga.

Na natječaj za izbor i imenovanje ravnatelja Centra za socijalnu skrb, a koji je bio objavljen 5. studenoga, Upravnomu vijeću pristigle su dvije prijave. Uz Sinčić Pancirov, diplomiranu pravnicu, na natječaj se javila i Ivona Cvrković, profesor psihologije, također zaposlenica bračkoga Centra za socijalnu skrb.

Od 1. siječnja 2021. godine na čelu bračkoga Centra za socijalnu skrb bit će Katija Sinčić Pancirov, nova ravnateljica koju je Upravno vijeće izabralo 30. studenoga, a odluku o njezinu imenovanju donijelo 18. prosinca. Nova ravnateljica naslijedit će tako dosadašnjega ravnatelja Petra Matijaševića, koji je ustanovom rukovodio 21 godinu, a kojemu će 31. prosinca biti zadnji radni dan u toj ustanovi (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...