Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Uređuje se autobusni kolodvor u Supetru

I autobusni kolodvor u Supetru došao je na red. Rekli bismo: napokon. Istina, turistička sezona je počela, ali goste treba dočekati spremno. Ovih dana prionulo se tako obnovi, odnosno uređenju toga zdanja koje je s vremenom dotrajalo. Uređuje se rasvjeta, boja se konstrukcija, čiste i uređuju stupovi autobusnoga kolodvora te ploče koje pokazuju smjer prometovanja određenih autobusnih linija. Bit će potrebno obaviti i dubinsko čišćenje svih pješačkih površina oko terminala.

ovih dana intenzivno se radi na uređenju autobusnoga kolodvora u Supetru (foto: J. Bašić)

ovih dana intenzivno se radi na uređenju autobusnoga kolodvora u Supetru (foto: J. Bašić)

Treba li uopće reći da je autobusni kolodvor lice i naličje svakoga grada, pa i Supetra? Posebno slika gostima koji sve češće u odlasku i povratku sa željene destinacije koriste javni prijevoz. Potvrđuje to i sve veći interes za određenim autobusnim linijama, posebno onima prema Bolu. Naš je fotoaparat danas, 5. lipnja, zabilježio radove na uređenju supetarskoga kolodvora. Neka. Tako i treba. Nek se zna.

sve više turista koristi uluge javnoga prijevoza za odlazak na željenu destinaciju (foto: J. Bašić)

sve više turista koristi uluge javnoga prijevoza za odlazak na željenu destinaciju. Autobusni kolodvor u Supetru dotjeruje se za novu turističku sezonu (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...