Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Uređuje se “Pantera”, projekt sufinancira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije

Započeli su radovi na uređenju dijela obalne šetnice “Pantera” u Milni. Riječ je o jednom od važnih projekata s područja te bračke općine koji će se realizirati u ovoj godini. Iako će ova poslovna godina biti dosta izazovna, u Milni ne odustaju od uređenja “Pantere”, a pomoć stiže i od Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Radi se na uređenju dužobalne šetnice
Načelnik općine Milna Frane Lozić potvrdio nam je da su krenuli radovi na tom projektu. — Projekt uređenja dijela ulice “Pantera” obuhvaća uređenje dužobalne šetnice, postavljanje nove asfaltne podloge na kolničkom dijelu ulice te uređenje postojećega dječjega igrališta koje se nalazi ispred Dječjega vrtića “Milna”, pojasnio je načelnik Lozić, dodavši kako je projekt osiguran Planom nabave roba, radova i usluga za ovu godinu te planiran i Proračunom za 2020. godinu.

Ugovor za radove na uređenju obalne šetnice potpisan 5. ožujka
— Ugovor za prvi dio poslova koji obuhvaća uređenje obalne šetnice, nakon provedenog postupka jednostavne nabave, ugovoren je 5. ožujka s izvođačem radova “Dominik Commerce d.o.o.” iz Milne, istaknuo je Lozić i poručio kako će radove presvlačenja kolničke konstrukcije izvršiti tvrtka “Asfalt AB d.o.o.” iz Solina. Napomenuo je kako zbog pandemije koronavirusa radovi nisu započeli odmah po zaključenju ugovora, već sredinom svibnja.

Ministarstvo sufinancira projekt s 50 posto iznosa
Milnarski načelnik istaknuo je važnost projekta za razvoj općine Milna. Kako je izvijestio, ukupna vrijednost te investicije iznosi 371.754,00 kuna. — Naglašavam da se za ovaj projekt općina Milna kandidirala na javni poziv Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europskih unije za sufinanciranje iz sredstava državnog proračuna, istaknuo je načelnik Lozić, dodavši kako odlukom od 27. travnja navedeno Ministarstvo sufinancira projekt u iznosu od 50 posto. — Preostali iznos osiguran je u proračunskim sredstvima općine Milna, poručio je milnarski načelnik.

— Projekt uređenja dijela ulice “Pantera” obuhvaća uređenje dužobalne šetnice, postavljanje nove asfaltne podloge na kolničkom dijelu ulice te uređenje postojećega dječjeg igrališta Dječjega vrtića “Milna”, istaknuo načelnik Općine Frane Lozić, dodavši kako projekt s 50 posto iznosa sufinancira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije (izvor: Općina Milna)

Podjelite:

You may also like...