Ante Pranić, kandidat za župana Splitsko-damatinske županije, u kratkom video prikazuje svoju najveću snagu na predstojećim izborima - tim za promjene.
"Naša snaga su ljudi! Dokazani pojedinci spremni pokrenuti promjene u našoj županiji. Pojedinac može puno, tim može sve. Pogledajte naš zajednički spot i izađite na izbore u nedjelju. Pokrenimo promjenu u Splitsko-dalmatinskoj županiji zajedno."

Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Uspio apel zdravstvenih radnika koji svakodnevno putuju u Split, podršku im pružio supetarski HDZ

Nakon što su zdravstveni radnici s otoka, uz podršku supetarskoga HDZ-a, uputili apel da im se omogući trajektna linija kojom bi pravovremeno mogli putovati na posao i vratiti se na svoj otok, uspjeli su u svome naumu. O potrebama zdravstvenih radnika koji putuju, jučer je izvijestio i BRAČ danas, a njihov apel izazvao je mnogobrojne pozitivne reakcije u javnosti.

Stigao promptni odgovor
— Uspjeli smo u našim nastojanjima. Dobili smo promptni odgovor na našu zamolbu vezano za uvođenje dodatnih trajektnih linija s polaskom u 6.30 sati iz Supetra i u 20.30 sati iz Splita. Linija u 20.30 sati iz Splita starta od ponedjeljka, 18. svibnja, dok linija u 6.30 sati iz Supetra starta od utorka, 19. svibnja, izvijestio je HDZ Supetar, davši potporu medicinskom osoblju.

Bili su prisiljeni noćiti na bolničkom krevetu
Upozorili su kako je sadašnji plovidbeni red onemogućavao medicinskim radnicima pravovremeni dolazak na posao, ali i povratak, zbog čega su, kako ističu, “bili prisiljeni često prenoćiti u Splitu, na bolničkom krevetu”. Supetarski HDZ istaknuo je u svojem jučerašnjem priopćenju kako većina tih radnika ima svoje obitelji te se nakon mukotrpnoga radnoga dana skrbe za obitelji.

HDZ Supetar: “Oduševila nas je brza i profesionalna reakcija”
— Oduševila nas je brza i nadasve profesionalna reakcija državnoga tajnika Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture Josipa Bilavera, predsjednika uprave “Jadrolinije” Davida Sopte i ravnateljice Agencije za obalni linijski pomorski promet Paule Vidović, proizašla iz njihovoga pozitivnog odgovora na našu zamolbu i zamolbu zdravstvenih djelatnika za uvođenje dodatnih linija, zbog čega smo neizmjerno zahvalni, priopćio je supetarski HDZ, naglasivši kako će se uvođenje dodatnih linija olakšati život bračkim zdravstvenim djelatnicima koji svakodnevno putuju na posao u splitsku bolnicu.

Linije se formirale prema potrebama policije
— Kako smo neslužbeno saznali neki su se medicinski djelatnici obratili gradonačelnici Supetra Ivani Marković u svezi njihova problema, a kod koje nisu naišli na razumijevanje, već su, kako doznajemo, dobili odgovor da se sadašnji raspored voznoga reda za trajekt Split – Supetar – Split formirao kako bi odgovaralo putovanju policijskih službenika na otok i nazad, ističe u priopćenju supetarski HDZ. Podsjeća kako su medicinski radnici i volonteri najizloženiji mogućnosti zaraze koronavirusom.

Vjerujemo da će im biti barem malo lakše
— Čim smo saznali za njihove probleme krenuli smo u akciju. Vjerujemo da će im biti barem malo lakše u borbi protiv nevidljivoga neprijatelja, znajući da se mogu vratiti svojim kućama i posvetiti svojim obiteljima nakon rada u Kliničkom bolničkom centru Split, stoji u priopćenju koje je potpisala predsjednica GO HDZ Supetar Danica Baričević.

— Oduševila nas je brza i nadasve profesionalna reakcija državnoga tajnika Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture Josipa Bilavera, predsjednika uprave “Jadrolinije” Davida Sopte i ravnateljice Agencije za obalni linijski pomorski promet Paule Vidović, proizašla iz njihovoga pozitivnog odgovora na našu zamolbu i zamolbu zdravstvenih djelatnika za uvođenje dodatnih linija, zbog čega smo neizmjerno zahvalni, priopćio je supetarski HDZ (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...