Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Uz Dan grada dodjeljene nagrade i priznanja; zahvalnica uručena Tomislavu Domančiću zbog nesebičnosti u obrani sezonskih radnika za nedavnoga napada

U povodu Dana grada i blagdana sv. Petra i Pavla u subotu, 29. lipnja, u kongresnoj dvorani Waterman Foruma u Supetru upriličena je svečana sjednica Gradskoga vijeća. Okupljene su pozdravile Danijela Kirigin, predsjednica Gradskoga vijeća, i Ivana Marković, supetarska gradonačelnica.

Uime hrvatske Vlade pristigle je pozdravio ministar uprave Lovro Kuščević, uime župana Splitsko-dalmatinske županije pročelnik Upravnoga odjela za turizam i pomorstvo Stipe Čogelja, a pozdravnu riječ uputili su i saborski zastupnik Arsen Bauk i gradonačelnik grada Jastrebarskog Zvonimir Novosel.

uzvanici na svečanoj sjednici Gradskoga vijeća, 29. lipnja (izvor: facebook Grad Supetar)

uzvanici na svečanoj sjednici Gradskoga vijeća, 29. lipnja, u povodu Dana grada i blagdana sv. Petra (izvor: facebook Grad Supetar)

Središnji dio svečane sjednice Gradskoga vijeća bio je dodjela nagrada i priznanja za 2019. godinu. Prema odluci Gradskoga vijeća od 13. lipnja, nagradu grada Supetra za životno djelo dobio je Ivan Pavišić za osobite zasluge na području radio amaterizma i dugogodišnjemu radu s brojnim generacijama djece i mladih radio amatera Supetra i otoka Brača.

na svečanoj sjednici Gradskoga vijeća sudjelovali su i brojni načelnici i gradonačelnici, a među njima i gradonačelnik grada Jastrebarskoba Zvonimir Novosel (izvor: facebook Grad Supetar)

na svečanoj sjednici Gradskoga vijeća sudjelovali su i brojni načelnici i gradonačelnici, a među njima i gradonačelnik grada Jastrebarskoba Zvonimir Novosel (izvor: facebook Grad Supetar)

Nagrada grada Supetra uručena je i Bračkom folklornom društvu “Ciciljona” za njegovanje, promicanje i unaprjeđivanje folkolorne baštine otoka. Supetarski pijanist Tomislav Damjanović dobitnik je plakete Grada za iznimne uspjehe na području glazbene kulture. Vrijedi istaknuti da je na svečanoj sjednici Gradskoga vijeća uručena i zahvalnica koju je primio Tomislav Domančić zbog nesebičnost u obrani sezonskih radnika za nedavnoga napada na njih u Supetru.

Bračko folklorno društvo "Ciciljona" dobitnik je skupne nagrade grada Supetra za njegovanje, promicanje i unaprjeđivanje folklorne baštine otoka Brača (izvor: facebook Grad Supetar)

Bračko folklorno društvo “Ciciljona” dobitnik je skupne nagrade grada Supetra za njegovanje, promicanje i unaprjeđivanje folklorne baštine otoka Brača (izvor: facebook Grad Supetar)

Podjelite:

You may also like...