PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

VALU DOBROTE NEMA KRAJA Stambeni kontejner stigao obitelji Kuzmanović iz Petrinje

Stambeni kontejner koji je osigurala Općina Nerežišća u valu dobrote, pokrenutomu za stradale u razornomu potresu u Sisačko-moslovačkoj županiji, stigao je u Petrinju.

Kontejner je prošloga petka predan obitelji Kuzmanović iz Petrinje.

Brojni se odazvali prikupljanju sredstava za kontejner
U humanitarnoj akciji prikupljanja sredstava za stambeni kontejner odazvali su se brojni stanovnici. Poruku zahvale uputila je Općina Nerežišća, ponosna što su se činu prikupljanja pomoći odazvali brojni pojedinici, obitelji, ali i tvrtke. Obitelj iz Petrinje također je uputila zahvalu svima koji su omogućili novi privremen dom.

Obitelj Kuzmanović: Sad možemo mirno spavati
— Drogi naši svi, u petak, petega vejače, naš stambeni kontejner je arivo fameji Kuzmanović u Petrinju, kako smo i obećali. Ovo je prvo poruka fameje svima von koji ste pomogli: “Sve je super, prezadovoljni smo, sad možemo mirno spavat… Hvala još jednom”. Virujemo da će njin bit barenko bokun lagnje priživit ovo teško vrimena. Službenu primopredaju u ime Općine Nerežišća i prijateji obavili su naši Keti i Mate, poručili su iz Općine.

U predaji kontejnera sudjelovao brački Crveni križ
Nakon stravičnoga potresa koji je pogodio Banovinu općinska vlast iz Nerežišća odlučila je osigurati jedan opremljeni stambeni kontejner koji bi u dogovoru s bračkim Crvenim križem i ljudima na terenu bio dan na korištenje jednoj obitelji na tomu području. Cijena stambenoga kontejnera iznosi 71.875 kuna. Akcija je zaključena još 22. siječnja, a kako je zima u tijeku, iz Općine su odlučili što prije stambeni kontejner prebaciti obitelji u potrebi.

izvor: Općina Nerežišća Facebook

Podjelite:

You may also like...