Vapaj načelnika u Selcima: “Ovo je čisto preživljavanje i borba za čovjeka, za život kakav smo imali i kakav ćemo vjerujem opet imati”

Načelnik u Selcima Ivan Marijančević komentirao je u svojoj poruci na Facebook profilu situaciju vezanu uz epidemiju koronavirusa i način života u novim okolnostima koji je izazvan epidemijom novoga smrtonosnoga virusa. Iako na Braču nema oboljelih od koronavirusa, a što je danas, 27. ožujka, potvrdio Krizni stožer Brača, oprez, zabrinutost i briga nikoga nije ostavila ravnodušnim, a lokalne su se vlasti mobilizirale koliko je to moguće.

Ivan Marijančević: “Nikad ne možeš znati kada će netko iznenada morati negdje otići”
— Dragi prijatelji, u ovom tužnom, suludom vremenu svatko od nas na svoj način pokušava ostati normalan, prvenstveno priseban u glavi. Sve ono što nam je do jučer bilo normalno, danas pada u vodu. Želim biti pozitivan i vjerovati kako će ova situacija brzo završiti. Svi mi slušamo upute stožera i pridržavamo se svih mogućih mjera. Da bi stvar bila malo dramatičnija, uveli smo i propusnice s ciljem da se što manje krećemo. Tehnički, jednostavno možete doći do njih, svi smo u pripravnosti usudio bi se reći od 0-24 jer nikad ne možeš znati kada će netko iznenada morati negdje otići, piše u svojoj poruci selački načelnik.

“Vjernik sam, ponosim se time”
— Vjernik sam, ponosim se time, međutim ova borba iz izolacije bez kontakata s ljudima mi teško pada. Prije smo se isto udaljavali jedni od drugih, a danas kad bi trebali biti skupa, jedni uz druge, ne možemo. Sada samo molim da ukoliko znate nekoga tko je u potrebi i nema nikoga da mi javite, javite bilo kome, samo nemojte zatvarati oči. Ovo nije populizam, jer isti mrzim iz dna duše, napisao je Marijančević, koji je već drugi mandat na čelu te bračke općine. Godine 2013. pobjedio je kao kandidat HDZ-a, a na izborima 2017. godine kao kandidat grupe birača.

Vjerujem da ćemo biti bolji i ponizniji ljudi
— Ovo je čisto preživljavanje i borba za čovjeka, za život kakav smo imali i kakav ćemo vjerujem opet imati kao bolji i ponizniji ljudi, poručio je načelnik u Selcima.

— Vjernik sam, ponosim se time, međutim ova borba iz izolacije bez kontakata s ljudima mi teško pada. Prije smo se isto udaljavali jedni od drugih, a danas kad bi trebali biti skupa, jedni uz druge, ne možemo, objavio načelnik općine Selca Ivan Marijančević (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...