Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Veliko srce za malenu Milu

I Bračani su pokazali veliko srce u akciji prikupljanja sredstava za teško bolesnu dvogodišnju Milu Rončević iz Rijeke koja bi ovih dana trebala otići na liječenje u SAD, a za koje je prema prvim procjenama potrebno prikupiti oko 14 milijuna kuna. U nešto više od sat vremena završila je u nedjelju 31. ožujka humanitarna prodaja kolača, održana na supetarskoj rivi nešto prije 12 sati. Štand s paketićima kolača bio je postavljen na rivi, a kako je lijep i sunčan dan izmamio građane na rivu, prigoda je to bila mnogima da prošetaju do štanda i uključe se u humanitarnu akciju.

Slastice su za tu prigodu pripravljale mnoge žene, a kolači su planuli brzinski. Čini se da je vaš reporter uzeo posljednji paketić slastica. Na štandu bračkoga Crvenog križa nalazila se kutija pa su prolaznici mogli dobrovoljni prilog odložiti u pripremljenu kutijicu. Prema obavijesti iz Crvenoga križa Brač, od prodaje kolača u svega sat vremena prikupljeno je 9.163,45 kuna, i još 490,00 kuna od ostalih donacija gradana, a što znači ukupno 9.653,45 kuna za pomoć pri liječenju malene djevojčice. – Hvala svim dobrim ljudima koji su sudjelovali u ovoj brzinskoj akciji na bilo koji način, i pomogli prikupljanje, poručili su iz Crvenoga križa i napomenuli kako se svi ljudi dobre volje mogu do sutra u 9 sati priključiti akciji svojom donacijom.

Dvogodišnja Mila Rončević boluje od akutne mijeloične megakariotične leukemije. Ovih dana djevojčica bi zajedno sa svojim roditeljima trebala otputovati u Children’s Hospital of Philadelphia u SAD gdje bi se trebalo obaviti nužno potrebno liječenje malene. U brigu oko liječenjea male djevojčice uključio se i Ured predsjednice Kolinde Grabar Kitarović koji je obitelj Rončević povezao s hrvatskim veleposlanikom u SAD-u Pjerom Šimunovićem.

Podjelite:

You may also like...