Ante Pranić, kandidat za župana Splitsko-damatinske županije, u kratkom video prikazuje svoju najveću snagu na predstojećim izborima - tim za promjene.
"Naša snaga su ljudi! Dokazani pojedinci spremni pokrenuti promjene u našoj županiji. Pojedinac može puno, tim može sve. Pogledajte naš zajednički spot i izađite na izbore u nedjelju. Pokrenimo promjenu u Splitsko-dalmatinskoj županiji zajedno."

Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Vijećnik Rendić: Jesu li u rebalansu predviđena sredstva za plaćanje održanih mjesnih izbora? Gradonačelnica Marković: Sredstva su osigurana

Vijećnik HDZ-a Nikola Rendić dva puta je do sada gradskoj upravi postavio pitanje o plaćanju troškova provedbe izbora za mjesne odbore.

Prvi put učinio je to na 37. sjednici Gradskoga vijeća koja je održana 1. rujna, a pitanje je ponovio i na nedavnoj sjednici predstavničkoga doma koja je zbog epidemiološke situacije iznimno održana u sportskoj dvorani u Supetru.

Sredstva nisu bila planirana proračunom
Gradonačelnica Ivana Marković (SDP) odgovorila je vijećniku Rendiću da su rebalansom Proračuna grada Supetra osigurana sredstva za plaćanje provedenih mjesnih izbora. — Čim rebalans proračuna stupi na snagu, sredstva će biti plaćena. Do sada nisu mogla biti plaćena jer nisu bila predviđena u proračunu, poručila je Marković.

Što je s projektom uređenja Jobove ulice?
Vijećnika Rendića zanimalo je i koliko je gradski proračun koštao projekt uređenja Jobove s obzirom da se uređenje  i u rebalansu i u izvršenju. Marković je pojasnila da se u projekt uređenja Jobove krenulo početkom godine te je bio planiran završetak toga projekta u ovoj godini. — S obzirom da su prihodi pali, jednostavno nema mogućnosti da se projekt završi do kraja godine. Dio projekta je završen i isplaćen, a dio će se nastaviti u siječnju. Vjerujem da će projekt biti završen do proljeća, odgovorila je Marković, dodavši kako je projekta dokumentacija rađena uz suglasnost konzervatora.

vijećnik HDZ-a u Gradskomu vijeću u Supetru Nikola Rendić (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...