PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

VIJEST KOJA RADUJE Nema novooboljelih na Braču, dosad obrađeno 67 od ukupno uzetih 111 briseva

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 14. svibnja, da od dosad obrađenih 67 uzoraka s Brača nema novodijagnosticiranih na koronavirus.

Obrađeno 60 posto uzetih uzoraka
— Uzorci za testiranje uzimaju se kontinuirano i šalju na daljnju obradu, priopćio je NZJZ. Do sada je obrađeno 60 posto uzetih uzoraka, a do kraja dana bi trebali biti poznati rezultati i ostalih uzoraka, njih 44. Krizni stožer Brača priopćio je kako danas na otoku neće biti novih testiranja.

U županiji do sada zaraženo 557, a oporavljeno 412 osoba
Županijski stožer civilne zaštite izvijestio je kako je na području županije do sada zabilježeno 557 slučajeva zaraze koronavirusom, dok se od toga virusa oporavilo ukupno 412 osoba. Hospitalizirano je 40 osoba, a 103 zdravstvena djelatnika nalaze se u samoizolaciji. Na respiratoru su ukupno 3 osobe, od kojih je jedna s područja Šibensko-kninske županije, dok je 7 osoba u karanteni hotela “Zagreb” na Duilovu.

— Uzorci za testiranje uzimaju se kontinuirano i šalju na daljnju obradu, priopćio je danas, 14. svibnja, županijski Nastavni zavod za javno zdravstvo. Do sada je obrađeno 60 posto uzetih uzoraka, a do kraja dana bi trebali biti poznati rezultati i ostalih, njih 44 (izvor: Krizni stožer Brača)

Podjelite:

You may also like...