Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

VIJESTI NISU DOBRE Na području Splitsko-dalmatinske županije 12 novooboljelih osoba od koronavirusa

Na području Splitsko-dalmatinske županije danas je potvrđeno 12 novooboljelih od koronavirusa, što je za 5 osoba manje u odnosu na jučerašnji broj novozaraženih. Županijski Nastavni zavod za javno zdravstvo izvijestio je da je ukupno obrađeno 226 testova.

Čak 10 novozaraženih iz Splita
Najveći broj novozaraženih je iz Splita, njih 10, zatim po 1 iz Solina i Otoka. Nema novooboljelih s otoka Brača. Od ukupnoga broja novooboljelih, 8 pozitivnih osoba su kontakti prethodno oboljelih osoba, od kojih je dvoje vezano za nedavno svadbeno okupljanje. Ostale 4 osobe nalaze se u epidemiološkoj obradi.

Danas se očekuje više od 130 novih slučajeva oboljenja
U Splitsko-dalmatinskoj županiji 489 osoba nalazi se u samoizolaciji. Nacionalni stožer civilne zaštite oko 14.00 sati trebao bi priopćiti brojku o novozaraženim osobama u protekla 24 sata. Prema dosad objavljenim podacima iz Stožera po županijama, očekuje se više od 130 osoba pozitivnih na koronavirus. Samo na području Osječko-baranjske županije 50 je novih oboljenja, a u Gradu Zagrebu 35.

Na području Splitsko-dalmatinske županije danas je potvrđeno 12 novooboljelih od koronavirusa, što je za 5 osoba manje u odnosu na jučer. U samoizolaciji se nalazi 489 osoba (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...