Grad Supetar

Vladimira Mascarell iz Udruge “Za naš Supetar” komentirala uhićenje: Dok jedni izdaju dozvole, drugi misle da je sve u redu

Vladimira Mascarell iz Udruge “Za naš Supetar” komentirala je na Facebooku nedavno uhićenje voditeljice Ureda za graditeljstvo i prostorno planiranje 62-godišnje S. B., a u sklopu velike akcije splitske policije i PNUSKOK-a.

Nekadašnja voditeljica Ispostave Supetar uhićena je u srijedu, 13. listopada, pod sumnjom da je 50-godišnjaku, vlasniku nekoliko nekretnina na Braču, pogodavala u izdavanju rješenja o izvedenom stanju za nezakonito izgrađene zgrade kojih uopće nije bilo. Ista je, kako je objavio USKOK u priopćenju, potpisivala zapisnike o tomu da zatečeno stanje na terenu odgovara priloženim snimkama izvedenoga stanja ovlaštenih inženjera, a bez prethodno obavljenoga očevida na nekretninama.

“Valjda ne trebaju znati da se montažne kućice ne mogu legalizirati”
Mascarell je objavila na Facebooku da malverzacije s legalizacijom postoje i na području grada Supetra. Tvrdi da su u gradu Supetru legalizirani mnogi obzidani kontejneri, navevši primjer kontejnera pored okrugloga bazena. — Uspjeli su legalizirati i montažnu kućicu na cesti Put Vela Luke za koju je nekoliko godina ranije ista šefica izdala dozvolu za montažu. No valjda čelnici tijela raznih ne trebaju znati da se montažne kućice i obzidani kontejneri ne mogu legalizirati, kao ni objekti na infrastrukturnom koridoru ili na pomorskomu dobru, što je isto jedan od uspjeha Ureda za prostorno planiranje u Supetru, komentirala je na Facebooku Mascarell.

Pojeo vuk magare
— Tako jedni izdaju dozvole, a drugi misle da je sve u redu, a onda vuk pojede magare, a pas radi ono što može dok se narod zabavlja člancima o velikim istragama, poručila je.

izvor: Vladimira Mascarell – Facebook

Podjelite:

You may also like...