Bretanide - posao i karijera
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Zabilježen jedan novi slučaj zaraze s Brača

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je u petak, 19. veljače, da je od ukupno 547 obrađenih testova kod 69 osoba potvrđen pozitivan nalaz na koronavirus.

Među zaraženima je i jedna osoba iz Sutivana.

Iz Splita zaražene 32 osobe
Prema evidenciji županijskoga NZJZ-a, zaražene su 32 osobe iz Splita, 8 iz Hrvaca, 6 iz Kaštela, 4 iz Solina, 2 Baške Vode, Makarske, Marine, Podstrane, Trilja i Vrlike te 1 osoba iz Brela, Dugopolja, Komiže, Otoka, Sinja i Trogira. Od ukupnoga broja novooboljelih, 39 osoba kontakti su prethodno oboljelih, dok se ostali epidemiološki obrađuju. U samoizolaciji se nalaze ukupno 1.493 osobe.

U splitskoj bolnici preminule 2 osobe
Na liječenju u Kliničkomu bolničkom centru u Splitu nalaze se 63 Covid pozitivne osobe, dok je 8 pacijenata na respiratoru. Prema izvješću splitskoga KBC-a, u protekla 24 sata preminule su 2 muške osobe; i to u 65. i 83. godini, a koje su imale prebivalište na području Zadarske županije.

Prema izvješću Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, u petak 19. veljače u Splitu je zaraza koronavirusom potvrđena kod 32 osobe (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...