Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Zamjenik načelnika općine Sutivan Valerio Radmilović u samoizolaciji

Zamjenik načelnika općine Sutivan i načelnik Stožera civilne zaštite u toj bračkoj Općini Valerio Radmilović od danas, 27. kolovoza, nalazi se i službeno u samoizolaciji, a nakon što je danas potvrđeno da je njegova supruga pozitivna na koronavirus.

Još prošloga petka otišao u samoizolaciju
Informaciju je Radmilović objavio na svojemu Facebook profilu, a zatim i Općina Sutivan na svojoj Facebook stranici. Potvrdio je kako se zajedno sa suprugom još prošloga petka stavio u samoizolaciju nakon pojave prvih simptoma, dok su danas stigli rezultati testiranja.

Nisam imao nikakve simptome
— Supruga se osjeća odlično, temperatura je bila povišena samo dva dana, ja nisam imao nikakve simptome te se osjećam iznimno zdravo, u naponu snage, poručio je načelnik Stožera civilne zaštite u Sutivanu. Radmilović je na Facebooku najavio kako će dužnost načelnika Stožera civilne zaštite preuzeti Martina Burčul, pročelnica Jedinstvenoga upravnoga odjela u Općini.

Načelnik Stožera civilne zaštite u općini Sutivan i zamjenik općinskoga načelnika Valerio Radmilović od danas, 27. kolovoza, nalazi se u samoizolaciji, a njegovu dužnost Načelnika stožera civilne zaštite preuzet će Martina Burčul, pročelnica JUO u općini Sutivan (Izvor: Facebook Valerio Radmilović)

Podjelite:

You may also like...