PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Zaštitnim trakama zatvorena dječja igrališta i otvorena sportska igrališta. Zabrana korištenja traje 30 dana

Stožer civilne zaštite RH donio je odluku da se u sklopu mjera za sprječavanje širenja bolesti koronavirusa zatvaraju sva dječja i sportska igrališta i zabranjuje se njihovo korištenje za bilo koju vrstu grupnih aktivnosti.

Sve sprave za igru treba ograditi zaštitnim trakama
— Pravne osobe koje upravljaju dječjim igralištima i otvorenim sportskim igralištima dužne su staviti igrališta izvan uporabe na način da sve sprave za igru ograde zaštitnim trakama i na drugi primjeren način, kako bi se smanjila mogućnost bliskih kontakata i prenošenje bolesti COVID-19, stoji u odluci Nacionalnoga stožera civilne zaštite koju je potpisao načelnik Stožera i potpredsjednik Vlade dr. Davor Božinović.

Za provedbu i nadzor nadležni stožeri civilne zaštite
— Stožeri civilne zaštite dužni su osigurati provedbu i nadzor provođenja mjere, istaknuo je u odluci koja je trajati 30 dana od dana njezina donošenja. Još ranije upućen je poziv roditeljima i djeci da se dok traje opasnost od širenja koronavirusa, ne grupiraju na dječjim igralištima.

Stožer Nacionalni stožer civilne zaštite donio je jučer, 20. ožujka, odluku da se na 30 dana zatvore sva dječja igrališta i otvorena sportska igrališta kako bi se smanjila mogućnost bliskih kontakata (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...