Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Zatvorena poslovnica jedne banke, svi djelatnici poslani u samoizolaciju zbog sumnje na kontakt

Poslovnica Privredne banke Zagreb u Supetru na obali zatvorila je svoja vrata u ponedjeljak, 11. svibnja, i to privremeno. Razlog privremenoga zatvaranja nije smanjen posjet klijenata poslovnici te banke već mogući kontakt s osobom pozitivnom na koronavirus.

Preventivno određena samoizolacija
— Svim djelatnicima poslovnice preventivno je određena samoizolacija zbog sumnje na kontakt s covid-19 pozitivnom osobom, izvijestio je brački Krizni stožer koji će javiti kad poslovnica ponovno bude otvorena.

Banka pozvala na korištenje usluga digitalnog bankarstva
Privredna banka Zagreb je kao i sve druge banke pozvala svoje korisnike da u ovom vremenu više koriste usluge digitalnoga bankarstva, bankomate i kartična plaćanja, kako bi se izbjegao direktan kontakt korisnika banke sa zaposlenicima na šalterima. – Zbog aktualne situacije i pojačanih preventivnih mjera zaštite od koronavirusa (COVID-19), preporučujemo klijentima da u narednom razdoblju kad god je to moguće koriste našu mrežu bankomata i usluge PBZ digitalnoga bankarstva, priopćili su iz PBZ-a.

Prilagođeno radno vrijeme
Od 30. ožujka ta je banka promijenila svoje radno vrijeme s klijentima te je bila otvorena ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8.00 do 15.00 sati. Osim toga, u poslovanju banke uvedene su i posebne epidemiološke mjere kako bi se suzbilo širenje koronavirusa te zaštitili njezini zaposlenici.

u gradu Supetru privremeno je zatvorena poslovnica Privredne banke Zagreb zbog sumnje da su djelatnici te banke došli u kontakt s osobom pozitivnom na koronavirus (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...