Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Zbog poteškoća u disanju danas hospitalizirana još jedna osoba s područja općine Pučišća

Načelnik općine Pučišća Marino Kaštelan objavio je danas, 26. studenoga, da je od 15 osoba s područja općine Pučišća, a koje su testirane protekloga utorka i srijede, njih pet pozitivno na koronavirus.

Još tri osobe danas su upućene na testiranje.

Ranije hospitalizirani se oporavlja
— Još jedna osoba danas je hospitalizirana zbog problema s disanjem. Ranije hospitalizirani dobro se oporavlja, istaknuo je načelnik Kaštelan.

Situacija je bolja od očekivane
Osvrnuo se i na situaciju u Dječjemu vrtiću gdje su dvije skupine vrtićke djece odlukom osnivača, a to je Općina Pučišća, poslane u samoizolaciju. — Situacija s vrtićem je bolja od očekivane, ali ćemo se o daljnjim radnjama i mogućemu nastavku rada pojedinih skupina dodatno savjetovati s nadležnim epidemiologom, poručio je Kaštelan.

Kako ni danas ni jučer u izvješću Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije nije bilo evidentiranih novih slučajeva zaraze iz Pučišća, očekuje se da će se podaci o pozitivnim osobama nalaziti u sutrašnjem izvještaju županijskoga stožera. Neslužbeno saznajemo da novopozitivnih ima i u još nekim mjestima na otoku, ali će oni zbog vremenskoga roka u kojem se zaključuju podaci, biti prikazani u sutrašnjem izvještaju.

— Situacija s vrtićem je bolja od očekivane, ali ćemo se o daljnjim radnjama i mogućemu nastavku rada pojedinih skupina dodatno savjetovati s nadležnim epidemiologom, poručio je načelnik općine Pučišća Marino Kaštelan (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...